Fundația Orange

„Călători prin România”

Alte resurse

Suciu Petronela

Trimis la 19.01.2022

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, I ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

RED „Călători prin România” este resursa potrivită pe care o putem folosi cu ocazia zilei de 1 Decembrie - Ziua Națională a României. Materialul este potrivit pentru învățământul primar, o prezentare simplă care cuprinde informațiile esențiale pe care trebuie să le asimileze elevii.Conținut video


Documente


Resursa educațională deschisă „Călători prin România” este resursa potrivită pe care o putem folosi la clasă cu ocazia zilei de 1 Decembrie- Ziua Națională a României.

Materialul este potrivit pentru învățământul primar, o prezentare frumoasă care cuprinde informațiile esențiale pe care trebuie să le asimileze elevii.

Materialul se poate folosi prin metoda Știu/Vreau să știu/Am învățat

Elevii rămân cu informațiile esențiale despre trecutul istoric, despre elementele importante, reprezentative ale tării noastre precum steagul și stema României, imnul României, localizarea tării noastre pe glob, moneda națională, portul popular etc.


Suciu Petronela, profesor de Altă disciplină

Colegiul Național Onisifor Ghibu, Oradea, Bihor

Trimis la 19.01.2022 - 19:37


Materiale similare

Logopedie animată - în două episoade 1. Corectarea pronunției sunetului R 2. Corectarea pronunției sunetului S

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Crâmpeie de Logopedie reprezintă exemplificări din etapele terapeutice de corectare a pronunției: impostarea, consolidarea și automatizarea sunetului R și a sunetului S - prezentate într-o manieră plăcută, dinamică, interactivă și amuzantă.

Logopedie animată - Corectarea pronunției sunetului R

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Crâmpeie de Logopedie reprezintă exemplificări din etapele terapeutice de corectare a pronunției: impostarea, consolidarea și automatizarea sunetului R - prezentate într-o manieră plăcută, dinamică, interactivă și amuzantă.