Fundația Orange

„Ce mă ajută să învăț?”

Alte resurse

Chivu Liliana

Trimis la 16.04.2021

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, II MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Este o lecție integrată, care prin activitățile variate propuse vizează formarea de abilități și atitudini de învățare, autocunoaștere și întărirea stimei de sine.


Alte materiale educaționale


Documente


Propun o activitate școlară de redactare a unui text creativ (compunere), care, în oricare din modalitățile la care se pretează (după un șir de ilustrații, după benzi desenate, pe baza unor întrebări, după un plan de idei, după un tablou, cu cuvinte de sprijin etc.), poate conduce într-o manieră firească la dezvoltarea celor opt competențe cheie care încununează profilul absolventului de ciclu primar.


Chivu Liliana, profesor de Istorie, Matematică, Limba și literatura română, Dezvoltare personală

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Tg. Mureș, Mureș

Trimis la 16.04.2021 - 18:31


Materiale similare

Calendar 2022 printabil, pentru copii (pdf)

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I, II, III

Acest calendar printabil pentru copii este un material pentru învățare incidentală structurată, destinat în special elevilor din ciclul primar și copiilor cu CES, util pentru înțelegerea curgerii timpului, a succesiunii lunilor anului și anotimpurilor, a împărțirii timpului (lucru / repaus).

Maramureș, colț de rai!

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, II

Maramureș plai cu flori! Exemple de bune practici ale elevilor clasei a II-a de la Școala Gimnazială Oncești, județul Maramureș. Această lecție poate fi folosită în orele de consiliere și orientare atât la clasa a II-a cât si la alte clase din ciclul primar.