Fundația Orange

„Les adjectifs possessifs”/ ”Adjectivele posesive”

Concurs

Elena Buric

Trimis la 14.02.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Proiectul urmărește reactualizarea unor cunoștințe sumare din clasa a V-a, dar, mai ales, un parcurs dinamic și interactiv de învățare și de consolidare a cunoștințelor, prin implicarea elevilor în toate activitățile, majoritatea în format digital și de mare diversitate, oferindu-le posibilitatea evaluării rapide și directe.Proiecte didactice


Documente


”Adjectivele posesive” este proiectul didactic asociat documentului video cu același titlu. Proiectul urmărește reactualizarea unor cunoștințe sumare din clasa a V-a, dar, mai ales, un parcurs dinamic și interactiv de învățare și de consolidare a cunoștințelor, prin implicarea elevilor în toate activitățile, majoritatea în format digital și de mare diversitate, oferindu-le posibilitatea evaluării rapide și directe.
Proiectul precizează clar obiectivele și competențele vizate, propune un scenariu dinamic, metode și strategii diverse, activ-participative, cu caracter deseori amuzant, ce privilegiază activitatea de grup sau individuală a elevilor, stimulează creativitatea acestora , dorința de a vorbi despre sine, spiritul de competiție și implicarea în evaluarea propriilor activități.
Scenariul didactic include secvente digitale create de autoare și are la bază, în primul rând, numeroase aplicații Google, dar și jocuri create pe learningapps și educaplay.


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, România, Tulcea, Tulcea

Trimis la 14.02.2019 - 06:54


1 comentariu

avatar

Les adjectifs possessifs

de Iacoviță Dorina | 18.02.2019 20:48

Proiectul este foarte bine întocmit și consider că este util în predarea adjectivelor posesive deoarece conține și suport auditiv pe lângă suportul vizual.Felicitări pentru această lecție atractivă!

Răspunde

Materiale similare

Exprimer l'heure

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V

Leçon
Aceastã lecție de limba francezã poate fi folositã la clasa a V a, L 2, fiind potrivitã pentru nivelul A1, conform CECRL.
Tipul lecției: Insusire de noi cunoștințe.
Competențe generale vizate: Production orale et écrite.
Competențe specifice: identificarea orei; exprimarea corecta a orei.

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.