Fundația Orange

„Mama” după Panait Cerna

Concurs

Ioana David

Trimis la 27.12.2020

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU PREDARE

Resursa digitală este un proiect didactic relalizat sub forma unei cărți intractive pe care profesorii o pot parcurge într-o întâlnire sincron sau o pot posta pentru elevii de clasa a II-a pe platformă pentru învățarea asincron.Proiecte didactice


Multimedia


Cărticica digitală reprezintă un proiect didactic / o lectie de predare de noi cunoștințe, realizată pentru elevii de clasa a II-a. Resursa poate fi utilizată atât în interactiunea online sincron, cât și în predarea / învățarea asincron întrucât elevii pot răsfoi cartea și pot asculta și / sau citi sarcinile de lucru (ascultarea ajută în cazul în care unii elevi se descurcă mai greu cu cititul).


Alte informații

Proiectul didactic reprezintă prima lecție, împrietenirea / primul contact cu un text literar, moment în care elevii citesc / ascultă un text, descoperă și utilizează cuvintele noi, descifrează mesajul operei literare și sunt capabili de a răspunde sau formula întrebări pe baza textului dat.


Ioana David, profesor de Limba și literatura română

Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, Baia Mare, Maramureș

Trimis la 27.12.2020 - 18:28


Materiale similare

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate în clasa a II-a, conținând o sumedenie de exemple de cuvinte care conțin aceste grupuri de litere, precum și jocuri de asociere, memorie, jocuri de tip Escape etc. Elevii pot exersa cele învățate jucându-se.

Cheile

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Un proiect de lectie ce poate fi utilizat atât în clasa, cât și în predarea online sau individual, pe durata a 2 ore de predare, consolidare și evaluare.