Fundația Orange

Avantajele aplicațiilor e-learning în procesul de învățământ Concurs

COBZARU-CĂLIN CORNEL

Trimis la 22.02.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Tehnologiile de e-learning utilizate în prezent sunt rezultatul evoluției metodelor pedagogice și psihologice din educație, precum și a tehnologiilor IT&C (tehnologii web, tehnologii multimedia, tehnologii de comunicație).Proiecte didactice


Documente


Tehnologiile de e-learning utilizate în prezent sunt rezultatul evoluției metodelor pedagogice și psihologice din educație, precum și a tehnologiilor it&c (tehnologii web, tehnologii multimedia, tehnologii de comunicație). Astfel, utilizarea sistemului internet, a programelor de elaborare a produselor web, a înregistrărilor audio/video, a stocării informațiilor pe cd-uri, a implementării rezultatelor din domeniul graficii pe calculator au făcut posibile elaborarea de cursuri online, de software educațional pentru diverse discipline.
În activitatea desfășurată până acum, venind în contact cu elevii, am constatat că gradul de atractivitate al noțiunilor studiate sporește atunci când intevine în procesul de acumulare a cunoștințelor și calculatorul (softuri specifice, prezentări multimedia,instrumente de e-learning). Acest aspect m-a determinat să implic în activitatea didactică resurse de e-learning, fapt ce s-a dovedit a fi de o eficiență ridicată, contribuind la dezvoltarea actului didactic.


COBZARU-CĂLIN CORNEL, profesor de Informatică și TIC

Școala ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 PECINEAGA, ROMÂNIA, PECINEAGA, Constanța

Trimis la 22.02.2018 - 10:04


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.