Fundația Orange

AVAP și softurile

Concurs

Codruț Morariu

Trimis la 15.01.2021

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, IV MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Școala online ne-a adus provocări de neimaginat. Elevi și profesori, deopotrivă, s-au „reinventat”, au descoperit împreună oportunități de îmbunătățire a competențelor digitale. Materialul propus redă pașii de realizare a unor materiale video, folosind aplicații preinstalate în Windows 10.Conținut video


Documente


Link: https://drive.google.com/file/d/1Sl8Rf328whF7K9i1ooPRnaLO8UIggssM/view?usp=sharing

Materialul propus vizează atingerea Competenței specifice 2.2:
Valorificarea elementelor de limbaj plastic în compoziții tematice prin folosirea unor aplicații/softuri digitale.

Prezentarea în formatul de predare sincron a opțiunilor furnizate de acest soft le-a fost utilă elevilor. Tutorialul video, pus la dispoziție în varianta asincron, le-a fost util în sesiunea de consolidare a noțiunilor predate anterior.

Materialele video realizate de elevi, prin folosirea seriilor de fotografii, a contribuit la stimularea dorinței de exprimare artistică, în varianta modernă, digitalizată.


Codruț Morariu, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, România, Târgu Mureș, Mureș

Trimis la 15.01.2021 - 15:39


Materiale similare

Lovește cârtița

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție "Lovește cârtița" este un joc de nivel mediu format din zece partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu / Nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor zece partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.

Joc de atenție „Lovește cârtița”

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție „Lovește cârtița” este un joc de nivel mediu format din 10 partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu/nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor 10 partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.