Fundația Orange

Adunarea și scăderea numerelor naturale în concentrul 0-31

Concurs

Mînzicu Simona Valentina

Trimis la 06.01.2021

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, EDUCAȚIE MUZICALĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Aplicațiile existente în cadrul proiectului sunt propuse pentru a fi folosite în cadrul unei lecții de recapitulare și sistematizare a cunoștințelor privind adunarea și scăderea numerelor naturale în concentrul 0-31, fără trecere peste ordin, lecție ce se poate aplica la disciplina MEM - clasa I.


Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Pornind de la predispoziția copiilor de 6-7 ani spre învățarea prin joc digital, prin intermediul jocului matematic realizat în Scratch am urmărit inițierea acestora în noțiuni de programarea și de realizare de jocuri proprii prin care să exerseze noțiunile învățate, formând acestora o gândire logică prin familiarizarea acestora cu noțiunile de bază și implicit participarea pe viitor la perfecționarea unor abilități tehnologice și informatice.


Alte informații

Este foarte important să găsim modalități diverse prin care să determinăm copiii să fie activi în cadrul orelor,să participe cu drag la activitățile propuse. Prin intermediul aplicațiilor digitale putem realiza resurse interactive prin intermediul cărora putem preda, consolida și evalua cunoștințe într-un mod atractiv.


Mînzicu Simona Valentina, profesor de Informatică și TIC, Matematică, Limba și literatura română, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare

Liceul Teoretic „Șerban Vodă”, Slănic, Prahova

Trimis la 06.01.2021 - 18:17


Materiale similare

Aventuri spre Ținutul Vântului

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Materialul este un joc interactiv interdisciplinar, prezentat sub forma unei povești despre omul de zăpadă căruia vântul i-a luat căciula, iar prietenii lui pornesc spre Ținutul Vântului pentru a o recupera. Drumul lor este însoțit de peripeții și provocări prezentate sub forma unor exerciții.

Proiect didactic - țară, frumusețile, bogățiile și însemnele acesteia

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Proiectul didactic prezentat în cadrul unei activități didactice la nivelul școlii și-a propus să consolideze și sistematizeze cunoștințele despre țară, frumusețile, bogățiile și însemnele acesteia.