Fundația Orange

Adunarea și scăderea numerelor naturale în concentrul 0-31

Concurs

Mînzicu Simona Valentina

Trimis la 06.01.2021

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, EDUCAȚIE MUZICALĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Aplicațiile existente în cadrul proiectului sunt propuse pentru a fi folosite în cadrul unei lecții de recapitulare și sistematizare a cunoștințelor privind adunarea și scăderea numerelor naturale în concentrul 0-31, fără trecere peste ordin, lecție ce se poate aplica la disciplina MEM - clasa I.


Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Pornind de la predispoziția copiilor de 6-7 ani spre învățarea prin joc digital, prin intermediul jocului matematic realizat în Scratch am urmărit inițierea acestora în noțiuni de programarea și de realizare de jocuri proprii prin care să exerseze noțiunile învățate, formând acestora o gândire logică prin familiarizarea acestora cu noțiunile de bază și implicit participarea pe viitor la perfecționarea unor abilități tehnologice și informatice.


Alte informații

Este foarte important să găsim modalități diverse prin care să determinăm copiii să fie activi în cadrul orelor,să participe cu drag la activitățile propuse. Prin intermediul aplicațiilor digitale putem realiza resurse interactive prin intermediul cărora putem preda, consolida și evalua cunoștințe într-un mod atractiv.


Mînzicu Simona Valentina, profesor de Informatică și TIC, Matematică, Limba și literatura română, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare

Liceul Teoretic „Șerban Vodă”, Slănic, Prahova

Trimis la 06.01.2021 - 18:17


Materiale similare

Povestea iepurașului de Paște

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Resursa promovează participarea, munca colaborativă și incluziunea, permițând învățătorului să dezvolte o clasă diferită în care elevul are o participare activă. Se adresează elevilor de clasa I, este un joc interactiv care integrează și consolidează cunoștințele despre silabă, cuvânt, propoziție.

Lupul, în poveștile copilăriei - auxiliar didactic interactiv pentru comunicare în limba română

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Acest auxiliar didactic interactiv este realizat cu ajutorul editorului Livresq si este publicat pe platforma LIVRESQ. Materialul este destinat pentru disciplina Comunicare în limba română, clasa I.