Fundația Orange

Adunări în concentrul 0-31 fără trecere peste ordin

Alte resurse

Crasnean Livia

Trimis la 24.05.2020

Matematică
MATEMATICĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Am realizat acest test Kahoot pentru a veni în sprijinul cadrelor didactice si al elevilor în acestă perioadă. Se poate utiliza în timpul predării online.


Aplicații


Multimedia

https://create.kahoot.it/share/adunari-in-concentrul-0-31-fara-trecere-peste-ordin/08f0da1a-881c-467f-a342-2b740715d8cf

Aceste teste kahoot sunt foarte plăcute elevilor si astfel aprofundundarea și evaluarea cunoștințelor se poate face si online.


Crasnean Livia, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Educație muzicală, Științe ale naturii, Joc și mișcare

SCOALA GIMNAZIALĂ CONSTANTIN BRÂNCOVEANU, ROMÂNIA, SATU MARE, Satu Mare

Trimis la 24.05.2020 - 18:32


Materiale similare

Matematica cu Mojo

Matematică
MATEMATICĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

„Matematica cu Mojo” reprezintă un joc matematic ce poate fi utilizat pentru nivelul primar, în special clasa I. Acesta vizează adunarea numerelor naturale în concentrul 0-100 fără trecere peste ordin. Copiii rezolvă calculele, astfel ajutându-l pe Mojo să ajungă acasă.

Platforma e-learning HappyQuizz.ro

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, GEOGRAFIE, LIMBI MODERNE, I, II, III, IV ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Prototip platforma e-learning. Ideea a pornit de la faptul ca educatia nu tine pasul cu tehnologia, copii sunt atrasi de mediile digitale si pot invata in joaca foarte usor. Platforma este accesibila de pe calculator, tableta si telefon.