Fundația Orange

Arc peste Carpați

Concurs

Didina Botgros

Trimis la 22.02.2020

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, INFORMATICĂ ȘI TIC, DEZVOLTARE PERSONALĂ, MUZICĂ ȘI MIȘCARE, I ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Un proiect colaborativ între două clase I din școli diferite, aflate la o distanță considerabilă una față de cealaltă, prin care se pune accent pe interacțiune colectivă și colaborare, pe comunicare online în grup folosind resursele puse la dispoziție de Microsoft – îndeosebi aplicația Skype.Proiecte didactice


Documente


Proiectul derivă din nevoia de cunoaștere și intercunoaștere, din necesitatea ca elevii noștri să facă schimpuri de păreri online pe diverse teme, să exerseze abilități de comunicare utilizând facilitățile noilor tehnologii.

Pe parcursul proiectului elevii claselor I au făcut cunoștință unii cu ceilalți în cadrul conferințelor pe skype, și-au prezentat școala și localitatea, au comunicat în timpul lecțiilor pe diverse teme, au cântat și au dansat împreună, și-au prezentat și apreciat lucrările realizate și au devenit foarte buni prieteni.


Didina Botgros

Școala Gimnazială Sf.Varvara Aninoasa, Romania, Aninoasa, Hunedoara

Trimis la 22.02.2020 - 20:15


Materiale similare

Unitatea tematică „Ursulețul răsfățat” - predarea în modelul hibrid (scenariul galben) la clasa pregătitoare

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Am creat pe platforma Livresq o lecție integrată pentru toată săptămâna. Lecția am folosit-o la clasă, iar pentru cei din online am aplicat Flipped classroom. M-am înregistrat video și am prezentat „marea lecție” copiilor. Aceștia au primit linkul lecției și au rezolvat în ritm propriu.

Adunarea și scăderea numerelor naturale în concentrul 0-31

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Aplicațiile existente în cadrul proiectului sunt propuse pentru a fi folosite în cadrul unei lecții de recapitulare și sistematizare a cunoștințelor privind adunarea și scăderea numerelor naturale în concentrul 0-31, fără trecere peste ordin, lecție ce se poate aplica la disciplina MEM - clasa I.