Fundația Orange

Arc peste Carpați

Concurs

Didina Botgros

Trimis la 22.02.2020

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, INFORMATICĂ ȘI TIC, DEZVOLTARE PERSONALĂ, MUZICĂ ȘI MIȘCARE, I ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Un proiect colaborativ între două clase I din școli diferite, aflate la o distanță considerabilă una față de cealaltă, prin care se pune accent pe interacțiune colectivă și colaborare, pe comunicare online în grup folosind resursele puse la dispoziție de Microsoft – îndeosebi aplicația Skype.Proiecte didactice


Documente


Proiectul derivă din nevoia de cunoaștere și intercunoaștere, din necesitatea ca elevii noștri să facă schimpuri de păreri online pe diverse teme, să exerseze abilități de comunicare utilizând facilitățile noilor tehnologii.

Pe parcursul proiectului elevii claselor I au făcut cunoștință unii cu ceilalți în cadrul conferințelor pe skype, și-au prezentat școala și localitatea, au comunicat în timpul lecțiilor pe diverse teme, au cântat și au dansat împreună, și-au prezentat și apreciat lucrările realizate și au devenit foarte buni prieteni.


Didina Botgros

Școala Gimnazială Sf.Varvara Aninoasa, Romania, Aninoasa, Hunedoara

Trimis la 22.02.2020 - 20:15


Materiale similare

Povestea iepurașului de Paște

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Resursa promovează participarea, munca colaborativă și incluziunea, permițând învățătorului să dezvolte o clasă diferită în care elevul are o participare activă. Se adresează elevilor de clasa I, este un joc interactiv care integrează și consolidează cunoștințele despre silabă, cuvânt, propoziție.

In lumea păsărilor

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, I, II, III, IV

Frumusețea păsărilor a fost mereu o sursă de inspirație pentru creațiile artistice. Lecția îi transpune pe elevi în lumea plină de culoare și muzicalitate a păsărilor.