Fundația Orange

Atributul

Alte resurse

Chiru Adelina

Trimis la 03.06.2020

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Este un instrument de lucru care cuprinde o parte teoretică și una practică, ce consolidează noțiunile teoretice și practice cu privire la părțile secundare de propoziție, atributul.


Alte materiale educaționale


Documente


Programa școlară recomandă valorificarea tuturor experiențelor de învățare ale elevilor, astfel încât disciplina limba și literatura română să contribuie la formarea și dezvoltarea competențelor-cheie, asigurând conștientizarea de către elev a faptului că orice act de comunicare se bazează pe punerea în comun a informațiilor, cu efect asupra experienței cognitive și socioculturale individuale.


Chiru Adelina, profesor de Limba și literatura română

Școala Gimnazială „înv. Clemența Beșchea”, Buzău

Trimis la 03.06.2020 - 21:28


Materiale similare

Verbul

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VII, VIII

Testul se adresează elevilor clasei a VII-a, dar și celor de clasa a VIII-a. Itemii propuși vizează fixarea noțiunilor despre modurile și timpurile verbului, dar și despre formele verbale nepersonale.

Adverbul

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VII, VIII

Materialul propus conține informații despre adverb. Noțiunile pot fi folosite pentru predarea și consolidarea cunoștințelor despre adverb la clasa a VII-a, dar și pentru clasa a VIII-a (în vederea pregătirii pentru examenul de Evaluare Națională).