Fundația Orange

Autoritatea legislativă

Concurs

Ana

Trimis la 16.12.2020

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VII MEDIU PREDARE

Lecție realizată în PowerPoint pentru predarea noilor cunoștințe despre autoritățile statului român, cu precădere despre Parlament. Lecție de predare de noi cunoștințe, disciplina Educație socială, clasa a VII-a.


Alte materiale educaționale


Documente


Lecție realizată în PowerPoint pentru predarea noilor cunoștințe despre autoritățile statului român, cu precădere despre Parlament.

În această lecție am dorit să prezint într-un mod animat și interesant, interactiv, dar și pe înțelesul elevilor noțiuni ca: atribuțiile Parlamentului, structura, modul în care sunt aleși parlamentarii și tipul de legi pe care aceștia le pot vota.


Ana, profesor de Educație civică / socială

Școala Gimnazială nr. 1, Pietroșani, Argeș

Trimis la 16.12.2020 - 14:10


Materiale similare

Stop bullying!

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII

Acesta reprezintă un material didactic util în cadrul orelor de Consiliere și dezvoltare personală/Educație civică/socială în vederea prevenirii activităților de tip bullying.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/