Fundația Orange

Autoritatea legislativă

Concurs

Ana

Trimis la 16.12.2020

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VII MEDIU PREDARE

Lecție realizată în PowerPoint pentru predarea noilor cunoștințe despre autoritățile statului român, cu precădere despre Parlament. Lecție de predare de noi cunoștințe, disciplina Educație socială, clasa a VII-a.


Alte materiale educaționale


Documente


Lecție realizată în PowerPoint pentru predarea noilor cunoștințe despre autoritățile statului român, cu precădere despre Parlament.

În această lecție am dorit să prezint într-un mod animat și interesant, interactiv, dar și pe înțelesul elevilor noțiuni ca: atribuțiile Parlamentului, structura, modul în care sunt aleși parlamentarii și tipul de legi pe care aceștia le pot vota.


Ana, profesor de Educație civică / socială

Școala Gimnazială nr. 1, Pietroșani, Argeș

Trimis la 16.12.2020 - 14:10


Materiale similare

Oameni vizibili

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII

Colecție de resurse educaționale care acoperă o multitudine de lecții conforme cu programa disciplinei educație socială (clasele V-VII). Abraham Lincoln, Wangari Maathai și Malala Yousafzai sunt modele inspiraționale, iar acțiunile lor au reprezentat punctul de plecare către o învățare autentică.

Board Game vs Educație Socială

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VII

O modalitate interactivă (board game) prin care elevii pot concura pentru câștigarea locului 1 bazându-se atât pe noroc, dar mai ales pe cunoștințele acumulate la ora de Educație Socială. Învățare + distracție = love