Fundația Orange

Aventuri spre Ținutul Vântului

Concurs

Tatiana

Trimis la 09.12.2021

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Materialul este un joc interactiv interdisciplinar, prezentat sub forma unei povești despre omul de zăpadă căruia vântul i-a luat căciula, iar prietenii lui pornesc spre Ținutul Vântului pentru a o recupera. Drumul lor este însoțit de peripeții și provocări prezentate sub forma unor exerciții.


Proiecte didactice


Multimedia


Prin acest joc, elevul își consolidează într-un mod plăcut cunoștințele despre sunet, literă, cuvânt, propoziție și își dezvoltă gândirea rezolvând exerciții și probleme cu numere în concentrul 0-100. În același timp jocul oferă o lecție de prietenie.

Link: https://view.genial.ly/61a7afda33fccf0dcca4d351/interactive-content-aventuri-spre-tinutul-vantului


Alte informații

Lecția este realizată pe platforma genially, pornind de la o structură de joc dată, la care s-au adăugat elementele de conținut, povestea, personajele, conținutul exercițiilor și diferite elemente interactive.


Tatiana, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Dezvoltare personală

Școala Gimnazială Hărău, Banpotoc, Hunedoara

Trimis la 09.12.2021 - 16:15


Materiale similare

Povestea iepurașului de Paște

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Resursa promovează participarea, munca colaborativă și incluziunea, permițând învățătorului să dezvolte o clasă diferită în care elevul are o participare activă. Se adresează elevilor de clasa I, este un joc interactiv care integrează și consolidează cunoștințele despre silabă, cuvânt, propoziție.

Lupul, în poveștile copilăriei - auxiliar didactic interactiv pentru comunicare în limba română

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Acest auxiliar didactic interactiv este realizat cu ajutorul editorului Livresq si este publicat pe platforma LIVRESQ. Materialul este destinat pentru disciplina Comunicare în limba română, clasa I.