Fundația Orange

Aventuri spre Ținutul Vântului

Concurs

Tatiana

Trimis la 09.12.2021

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Materialul este un joc interactiv interdisciplinar, prezentat sub forma unei povești despre omul de zăpadă căruia vântul i-a luat căciula, iar prietenii lui pornesc spre Ținutul Vântului pentru a o recupera. Drumul lor este însoțit de peripeții și provocări prezentate sub forma unor exerciții.


Proiecte didactice


Multimedia


Prin acest joc, elevul își consolidează într-un mod plăcut cunoștințele despre sunet, literă, cuvânt, propoziție și își dezvoltă gândirea rezolvând exerciții și probleme cu numere în concentrul 0-100. În același timp jocul oferă o lecție de prietenie.

Link: https://view.genial.ly/61a7afda33fccf0dcca4d351/interactive-content-aventuri-spre-tinutul-vantului


Alte informații

Lecția este realizată pe platforma genially, pornind de la o structură de joc dată, la care s-au adăugat elementele de conținut, povestea, personajele, conținutul exercițiilor și diferite elemente interactive.


Tatiana, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Dezvoltare personală

Școala Gimnazială Hărău, Banpotoc, Hunedoara

Trimis la 09.12.2021 - 16:15


Materiale similare

Proiect didactic - țară, frumusețile, bogățiile și însemnele acesteia

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Proiectul didactic prezentat în cadrul unei activități didactice la nivelul școlii și-a propus să consolideze și sistematizeze cunoștințele despre țară, frumusețile, bogățiile și însemnele acesteia.

Ne jucăm cu sunetele

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Materialul conține o suită de exerciții de sesizare a poziției sunetului în cadrul cuvântului, exerciții interactive care îi ajută pe elevi să-și formeze într-un mod antrenant și plăcut capacitatea de analiză și sinteză fonetică la nivelul cuvântului.