Fundația Orange

Biserica, locaș de rugăciune

Concurs

Elena Gosav

Trimis la 05.02.2019

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Proiectul "Biserica, locaș de rugaciune" poate fi folosit la orele de religie, orientare în carieră, fiind și un model pentru implementarea unor proiecte educaționale, finalizate cu excursii, vizite de studii la diferite obiective din țară.Aplicații


Documente


Am derulat proiectul "Biserica, locaș de rugaciune" împreună cu elevii mei pe întreg parcursul anului școlar 2017-2018; acesta a inclus lecții demonstrative, excursii, activități nonformale.

Proiectul conține imagini și idei pentru organizarea unor excursii, din care copiii să poată învăța lucruri noi, să deprindă cunoștinte din istorie, geografie, religie. Am desfășurat activitățile acestui proiect cu elevii mei. A fost o reușită.


Elena Gosav, profesor de Altă disciplină

Gimnazială , Romania, Oșești , Vaslui

Trimis la 05.02.2019 - 20:48


Materiale similare

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.

Aplicații utile pentru învățare

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Este un material care prezintă aplicații utile în învățare, cu aplicabilitate în orice disciplina de studiu, în orice moment al lecției.