Fundația Orange

Biserica, locaș de rugăciune

Concurs

Elena Gosav

Trimis la 05.02.2019

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Proiectul "Biserica, locaș de rugaciune" poate fi folosit la orele de religie, orientare în carieră, fiind și un model pentru implementarea unor proiecte educaționale, finalizate cu excursii, vizite de studii la diferite obiective din țară.Aplicații


Documente


Am derulat proiectul "Biserica, locaș de rugaciune" împreună cu elevii mei pe întreg parcursul anului școlar 2017-2018; acesta a inclus lecții demonstrative, excursii, activități nonformale.

Proiectul conține imagini și idei pentru organizarea unor excursii, din care copiii să poată învăța lucruri noi, să deprindă cunoștinte din istorie, geografie, religie. Am desfășurat activitățile acestui proiect cu elevii mei. A fost o reușită.


Elena Gosav, profesor de Altă disciplină

Gimnazială , Romania, Oșești , Vaslui

Trimis la 05.02.2019 - 20:48


Materiale similare

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.

Bonjour, ma planète! (Bună ziua, planeta mea!)

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Bonjour, ma planète ! (Bună ziua, planeta mea!) este un site interdisciplinar în limba franceză, centrat pe natură, viața pe pământ și pe problemele mediului înconjurător. Reprezintă o aplicație coerentă, interactivă, ludică, ce aduce într-un singur loc resurse deosebit de numeroase despre natură.