Fundația Orange

Blogul ARTelierul

Concurs

Delia Mihaela Badea

Trimis la 06.01.2021

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, EDUCAȚIE PLASTICĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Acest blog aparține filierei vocaționale cu profil artistic a Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, județul Olt. Aici avem întâlniri virtuale, prezentăm conținuturi, avem abordări pedagogice, redactăm materiale didactice, planificări, ilustrăm informații și purtăm discuții pe teme și proiect.


Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Link: http://artelierltntslatina.blogspot.com

Prezentare: https://youtu.be/H1L51FgwXS8

Introducere

Blogul ARTelierul reprezintă un blog creat folosind platforma Blogger, cu scopul de a stoca un număr cât mai mare de informații ulile în actul educativ-didactic și de a le putea pune la dispoziția celor interesați, sub o manieră gratuită.

Așadar am căutat o platformă gratuită pentru acest demers, astfel dacă doriți și dumneavoastră puteți să creați și să vă gestionați propriul blog folosind www.blogger.com.

Practic conectați-vă la Blogger în partea stângă, dați clic pe săgeată în jos, apoi clic pe Blog nou. Vă gândiți la un nume reprezentativ activității dumneavoastră și introduceți numele blogului.

Alegeți o adresă de blog sau o adresă URL și selectați un șablon.

Începeți cu o temă de bază și personalizați fundalul, aspectul, culorile, fonturile și multe altele ulterior, pe măsură ce urcați materiale blogului dumneavoastră.

După toate acestea dați clic pe creați un blog și asigurați-vă că respectați Politica de conținut Blogger și Termeni și condițiile Blogger.

Astfel blogul dumneavoastră a fost creat, gestionați-vă blogul cu drag pentru ceea ce faceți și mult succes.

Eu am ales șablonul oferit gratuit de cei de la https://colorlib.com/, personalizând meniul cromatic prin albastrul #2942ee și albul #f7f7f7, datorită faptului că acestea reprezintă culorile unității noastre școlare.

Scopul fiind de a facilita redirecționarea cadrelor didactice interesate de informare continuă.


Delia Mihaela Badea, profesor de Educație plastică

Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, Slatina, Olt

Trimis la 06.01.2021 - 10:12


Materiale similare

Informatică gimnaziu (programare C++)

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Cartea „Informatică gimnaziu (programare C++)” se adresează elevilor care doresc să studieze elementele de bază ale algoritmicii și programării calculatoarelor, dar și celor care doresc să-și perfecționeze tehnica.

Jeopardy - Sisteme de calcul

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V

Am creat acest joc, tip jeopardy, pentru ca evaluarea la disciplina TIC, clasa a V-a să fie mai puțin formală, să îi atragă pe elevi și în primul rând să îi motiveze. Aplicându-l la clasă am obținut rezultate bune.