Fundația Orange

Buchetul de flori

Concurs

Nicoleta Gîdea

Trimis la 16.01.2022

Interdisciplinar
EDUCAȚIE PLASTICĂ, EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ, II ÎNCEPĂTOR PREDARE

Resursa video prezintă etapele realizării colajului „Buchetul de flori”.


Conținut video


Multimedia


Pentru poporul roman, venirea primăverii este însoțită de o moștenire culturală foarte bogată. În acest context, videoclipul în care se prezintă pașii și materialele necesare realizării unei felicitări pentru mama, este potrivit.

Materialul video poate fi folosit atât în studiul individual, ca proiect mama - copil sau în cadrul orelor de Arte vizuale și abilități practice. Resursa poate fi folosită în dezvoltarea competenței matematice 2.2. Evidențierea unor caracteristici simple specifice formelor geometrice plane și corpurilor geometrice identificate în diferite context, pe parcursul resursei făcându-se referire la formele plane dreptunghi, pătrat, triunghi, cerc.


Nicoleta Gîdea

Școala Gimnazială Titu Maiorescu, București

Trimis la 16.01.2022 - 15:47


Materiale similare

Lovește cârtița

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție "Lovește cârtița" este un joc de nivel mediu format din zece partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu / Nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor zece partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.

Poveste cu StoryJumper

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

StoryJumper este o aplicație îndrăgită deopotrivă de profesori și elevi. Este ușor de utilizat și de școlarii mici. În aceast story Ariana a inventat o poveste minunată, utilizând mijloacele moderne pentru exprimarea creativității.