Fundația Orange

COPILĂRIA ESTE PARADISUL

Concurs

Tănăsescu Gabriela-Violeta

Trimis la 23.04.2017

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, INFORMATICĂ ȘI TIC, ALTĂ DISCIPLINĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Lecția își propune ca elevii să se bucure de cele două caracteristici fundamentale ale copilăriei universale – lipsa de griji și jocul continuu, astfel încât aceștia își păstreze candoarea propriei vârste. Un alt obiectiv este de a sensibiliza sufletul elevilor prin cunoașterea diferitelor modalități de transmitere a unor mesaje prin forme (sculptură), culori (pictură), prin linii, priviri, etc. Aplicația se bazează pe noua tehnologie Office Mix și se află pe Internet la adresa - https://mix.office.com/watch/xf0v43z0bwb6 Utilizarea ei conduce la o lecție creativă, interactivă, dinamică.Conținut video


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Activitatea poate fi desfășurată în cadrul orelor educative – Consiliere și Orientare (sărbătorirea zilei de 1 Iunie), în cadrul orelor de Limba și literatură română – inițierea unor proiecte sau în orele de T.I.C. (căutarea și accesarea unor date, realizarea unor aplicații). Astfel, elevii sunt invitați să descopere misterul artei, să admire frumusețea ei.
Datorită tehnologiei utilizate, lecția “COPILĂRIA ESTE PARADISUL” poate fi accesată online de pe calculator, tabletă și offline (video) - inclusiv de pe smartphone.
Vizitați site-ul web al aplicației
https://mix.office.com/watch/xf0v43z0bwb6
sau scanați Codul QR de mai sus cu telefonul mobil, tableta, etc.


Tănăsescu Gabriela-Violeta, profesor de Informatică și TIC

Liceul Teoretic , România, Constanța

Trimis la 23.04.2017 - 20:44


Materiale similare

Scratch - Extensia Stilou

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V

Acest tutorial este util la disciplina Informatică și TIC, clasa a 5-a, când predăm Scratch și explică ce sunt extensiile și cum folosim extensia Stilou.

Asistent Vocal in Python - Pas cu pas

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII

In acest video vom invata impreuna bazele limbajului de programare Python si vom crea impreuna, pas cu pas, un asistent vocal ca Siri, Alexa, Google Home sau Jarvis din Iron Man.