Fundația Orange

COPILĂRIA ESTE PARADISUL

Concurs

Tănăsescu Gabriela-Violeta

Trimis la 23.04.2017

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, INFORMATICĂ ȘI TIC, ALTĂ DISCIPLINĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Lecția își propune ca elevii să se bucure de cele două caracteristici fundamentale ale copilăriei universale – lipsa de griji și jocul continuu, astfel încât aceștia își păstreze candoarea propriei vârste. Un alt obiectiv este de a sensibiliza sufletul elevilor prin cunoașterea diferitelor modalități de transmitere a unor mesaje prin forme (sculptură), culori (pictură), prin linii, priviri, etc. Aplicația se bazează pe noua tehnologie Office Mix și se află pe Internet la adresa - https://mix.office.com/watch/xf0v43z0bwb6 Utilizarea ei conduce la o lecție creativă, interactivă, dinamică.Conținut video


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Activitatea poate fi desfășurată în cadrul orelor educative – Consiliere și Orientare (sărbătorirea zilei de 1 Iunie), în cadrul orelor de Limba și literatură română – inițierea unor proiecte sau în orele de T.I.C. (căutarea și accesarea unor date, realizarea unor aplicații). Astfel, elevii sunt invitați să descopere misterul artei, să admire frumusețea ei.
Datorită tehnologiei utilizate, lecția “COPILĂRIA ESTE PARADISUL” poate fi accesată online de pe calculator, tabletă și offline (video) - inclusiv de pe smartphone.
Vizitați site-ul web al aplicației
https://mix.office.com/watch/xf0v43z0bwb6
sau scanați Codul QR de mai sus cu telefonul mobil, tableta, etc.


Tănăsescu Gabriela-Violeta, profesor de Informatică și TIC

Liceul Teoretic , România, Constanța

Trimis la 23.04.2017 - 20:44


Materiale similare

Noțiuni introductive - Code::Blocks

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI

Limbajul C este un limbaj de programare universal, caracterizat printr-o exprimare concisă, un control modern al fluxului execuției, structuri de date și un bogat set de operatori. Limbajul C nu este un limbaj de „nivel foarte înalt”, deci poate fi folosit de oricine.

Textul nonliterar - 5 minute pentru Examenul Național

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VIII

Primul video din seria ”5 minute pentru EN” care ajută elevii în pregătirea pentru Examenul Național. Prin intermediul acestui material pot învăța/recapitula trăsăturile unui text nonliterar.