Fundația Orange

Cabluri si conectori PC 2

Concurs

Argint

Trimis la 13.02.2020

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII AVANSAT PREDARE

Acest material prezinta notiuni despre cabluri, mufe si conectori utilizati la un PC. Cuprinde capitolul de prezentare cabluri, mufe si conectori, un capitol de pozarea cablurilor si un capitol de protectia cablurilor si tehnolofii de sertizare. Este util in predarea acestui capitol la un curs de birotica sau de tehnologia informatiei si a comunicatiilor.


Alte materiale educaționale


Documente


Acest material poate fi utilizat ca proiect de absolvire al unei scoli postliceale de birotica sau de cursuri de calculatoare.

Poate fi folosit in predarea notiunilor legate de mufe, cabluri si conectori PC.

In capitolele prezentate am incercat sa prezint cateva notiuni despre conectori si cabluri, modul de realizare al tehnologiei de sertizare a cablurilor, pozarea lor si protectia cablurilor.

Penultimul capitol prezinta cateva masuri de protectia muncii la lucrul cu unelte manuale si masuri de protectia muncii la utilizarea instalatiilorsi echipamentelor electrice.


Argint, profesor de Informatică și TIC, Matematică

SCOALA GIMNAZIALA NR.1 NEGOMIR, ROMANIA, TG-JIU, Gorj

Trimis la 13.02.2020 - 17:32


Materiale similare

Informatică gimnaziu (programare C++)

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Cartea „Informatică gimnaziu (programare C++)” se adresează elevilor care doresc să studieze elementele de bază ale algoritmicii și programării calculatoarelor, dar și celor care doresc să-și perfecționeze tehnica.

Blogul ARTelierul

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Acest blog aparține filierei vocaționale cu profil artistic a Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, județul Olt. Aici avem întâlniri virtuale, prezentăm conținuturi, avem abordări pedagogice, redactăm materiale didactice, planificări, ilustrăm informații și purtăm discuții pe teme și proiect.