Fundația Orange

Chestionare cu Google Forms

Concurs

Pop Florin

Trimis la 14.02.2019

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Acest tutorial video poate fi utilizat în formarea competențelor vizate de programa școlară pentru clasa a VIII-a la disciplina Informatică și TIC (3.1. Elaborarea unor documente utile în situații cotidiene), cu atât mai mult cu cât Google Forms este recomandat de către autorii programei școlare, ca instrument de evaluare atractiv.Conținut video


Multimedia


La prima vedere, un material foarte util profesorilor pentru crearea de teste. Dar acest videotutorial este de fapt un material de facilitare pentru proiectele elevilor de clasa a VIII-a care joacă pe rând rolul profesorului, creând pentru colegi teste de verificare a cunoștințelor pentru disciplina TIC, iar ulterior și pentru alte discipline, incluzând aceste chestionare în cadrul portofoliilor lor interdisciplinare, analizând răspunsurile primite de la colegi și părinți în foi de calcul bine organizate.

Acest tutorial video poate fi utilizat în formarea competențelor vizate de programa școlară pentru clasa a VIII-a la disciplina Informatică și TIC (3.1. Elaborarea unor documente utile în situații cotidiene), cu atât mai mult cu cât Google Forms este recomandat de autorii programei școlare ca instrument de evaluare atractiv.

Google Forms, utilizat într-un mod inteligent de către profesor, se poate dovedi un instrument puternic de evaluare și autoevaluare pentru elevi, stimulându-le creativitatea prin formularea de întrebări și gândirea - pentru a găsi răspunsuri.


Alte informații


Pop Florin, profesor de Informatică și TIC

ROMÂNIA, BAIA MARE, Maramureș

Trimis la 14.02.2019 - 22:26


Materiale similare

Asistent Vocal in Python - Pas cu pas

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII

In acest video vom invata impreuna bazele limbajului de programare Python si vom crea impreuna, pas cu pas, un asistent vocal ca Siri, Alexa, Google Home sau Jarvis din Iron Man.

Eminescu

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII

Film realizat cu ajutorul aplicației Scratch Jr.