Fundația Orange

Chimie - Reacții chimice

Concurs

Ionescu Rodica

Trimis la 03.01.2021

Chimie
CHIMIE, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

În cele ce urmează am pus laolaltă jocurile și testele create utilizând wordwall și learningapps pentru a asigura consolidarea și retenția cunoștințelor și dezvoltarea competențelor asociate unităților Reacția de combinare și Reacția de descompunere. Am alăturat și o lecție video concepută în ed.ted.Alte materiale educaționale


Multimedia

https://ed.ted.com/on/FrEW4E1J
https://create.kahoot.it/share/reactia-de-combinare/f672b0ed-5496-42bd-8acb-0056dfd2a4ee
https://wordwall.net/resource/7484290
https://wordwall.net/resource/9056157

Copiind linkul: https://ed.ted.com/on/FrEW4E1J, se poate accesa lecția video asociată unității Recția de substituție prin care se are în vedere aprofundarea cunoștințelor și atingerea competențelor specifice 2.1, 3.1, 3.2, 4.1 dar și a competențelor cheie lingvistice, digitale și de a învăța să înveți.

În conceperea acestei lecții s-au utilizat materiale video având ca resursă youtube.

Elevii pot accesa direct lecția din googleclassroom, iar rezultatele sunt înregistrate în contul de profesor din aplicația ed.ted.com .


Ionescu Rodica, profesor de Chimie

Școala Gimnazială Nr. 1, Videle, Teleorman

Trimis la 03.01.2021 - 18:45


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

Reacția de schimb (dublă înlocuire) - recapitulare și fixare

Chimie
CHIMIE, VIII

Este un suport vizual pentru desfășurarea unei lecții de recapitulare-fixare a cunoștințelor dobândite de către elevi despre reacția chimică de schimb.