Fundația Orange

Ciuboțelele Ogarului după Călin Gruia

Concurs

Iuliana Tudor

Trimis la 26.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Proiectul unei lecții de Comunicare în limba română la clasa a II-a, cu suport digital, care se poate desfășura atât sincron cât și asincron.Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia

https://library.livresq.com/details/607f0a259b4985000742933c

Propun o lecție interdiciplinară interactivă care, prin activitățile variate propuse, urmărește dezvoltarea competențelor de receptare a mesajelor orale și scrise, precum și de exprimare și redactare de mesaje în diferite situații de comunicare. Se urmărește și dezvoltarea competențelor de relaționare pozitivă cu ceilalți, în anumite situații.
Modul atractiv de expunere a resurselor din cadrul lecției îi atrage pe elevi și îi face să lucreze cu plăcere și să învețe prin joc.

Link lecție:
https://library.livresq.com/details/607f0a259b4985000742933c


Iuliana Tudor, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Științe ale naturii, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare, Joc și mișcare

Școala Gimnazială Matei Basarab, România, Târgoviște, Dâmbovița

Trimis la 26.01.2022 - 18:22


Materiale similare

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate în clasa a II-a, conținând o sumedenie de exemple de cuvinte care conțin aceste grupuri de litere, precum și jocuri de asociere, memorie, jocuri de tip Escape etc. Elevii pot exersa cele învățate jucându-se.

Cheile

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Un proiect de lectie ce poate fi utilizat atât în clasa, cât și în predarea online sau individual, pe durata a 2 ore de predare, consolidare și evaluare.