Fundația Orange

Clasa Digitala Edmodo

Concurs

Carmen-Mirela Butaciu

Trimis la 21.02.2020

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, LIMBI MODERNE, ALTĂ DISCIPLINĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Elevii scolii noastre folosesc clasa digitala Edmodo, Intensive English, pentru a realiza sarcinile de lucru din proiectele Etwinning. Este user-friendly, elevii folosind telefoanele mobile, aplicand astfel strategiile BYOD, flipped/blended learning.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


S-a dovedit a fi un succes, deoarece am participat la 43 de proiecte Etwinning pana in prezent, fiind rasplatiti cu 5 National Quality Labels si 4 European Quality Labels.

Codul clasei e 53ehmt. Fiind si Ambasador Edmodo, am putut instrui alti colegi din scoala sau din proiectele Etwinning, atat din Romania, cat si din alte tari, pentru a-si putea construi clasa Edmodo si a utiliza trasaturile acesteia.

Join Class - Intensive english https://edmo.do/j/p6dqak

https://www.facebook.com/groups/452082991990220/permalink/677077896157394/
Our project My Digital Classroom won first prize in Turkey for age group

Masterpieces, 2019-2020 - https://wke.lt/w/s/UI1Uci

Masterpieces, 2018-2019 - https://wke.lt/w/s/Q6szPf


Carmen-Mirela Butaciu, profesor de Limbi moderne, Limba și literatura română

Liceul Atanasie Marienescu Lipova, Romania, Lipova, Arad

Trimis la 21.02.2020 - 19:45


Materiale similare

Was machst du in der Freizeit?

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V

Testul propus se adresează elevilor de clasa a V a care studiază limba germană modernă ca limba 2. Este un test de dificultate medie, care poate fi utilizat intr-o lecție de consolidare sau la o lecție de recapitulare a vocabularului pe tema „Freizeit”/Timp liber.

Guten Appetit!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V

Test cu 10 itemi pentru elevii clasei a V-a care studiază limba germană modernă ca limba 2. Acest test poate fi utilizat la o lecție de predare/recapitulare pe tema „Essen und trinken”.