Fundația Orange

CleverEver - aplicatia care te ajuta sa inveti

Concurs

Daniel

Trimis la 25.02.2018

Interdisciplinar
GEOGRAFIE, FIZICĂ, CHIMIE, BIOLOGIE, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

CleverEver este o aplicație care pe de-o parte îți testează inteligența, iar pe de altă parte e o platforma de învățare accelerată.


Aplicații


Multimedia

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.winschool.cleverever

CleverEver este o aplicatie care te ajuta sa inveti prin reformularea continutului existent in manual sub forma de notiuni pe care elevul sa la inteleaga rapid. Ideea de la care am pornit aplicatia este ca prin repetarea unor fraze asemanatoare se invata notiuni intuitiv iar elevul asimileaza notiuni pe care le poate aplica (nu retine teorie). In spate este un principiu psihologic, prin care elevul asimileaza informatie si ii poate da satisfactie si la materiile care prezinta in interes mai mic.

Ne dorim ca proiectul sa ia amploare si sa fie utilizat inclusiv la clasa, asemenea unei unelte cu ajutorul careia să putem capta atentia elevilor, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul cadrelor didactice pentru creearea de continut si promovarea acesteia.

Aplicatia se poate descarca gratuit din Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.winschool.cleverever


Daniel

Romania, Bucuresti, București

Trimis la 25.02.2018 - 21:55


Materiale similare

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.

(Premiat 2021, categoria Popularitate) Lecții Biologie și Chimie V-VIII

Interdisciplinar
CHIMIE, V, VI, VII, VIII

Website educațional care vine în întâmpinarea elevilor și profesorilor cu materiale educaționale care facilitează o învățare mai ușoară a biologiei și chimiei.