Fundația Orange

CleverEver - aplicatia care te ajuta sa inveti

Concurs

Daniel

Trimis la 25.02.2018

Interdisciplinar
GEOGRAFIE, FIZICĂ, CHIMIE, BIOLOGIE, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

CleverEver este o aplicație care pe de-o parte îți testează inteligența, iar pe de altă parte e o platforma de învățare accelerată.


Aplicații


Multimedia

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.winschool.cleverever

CleverEver este o aplicatie care te ajuta sa inveti prin reformularea continutului existent in manual sub forma de notiuni pe care elevul sa la inteleaga rapid. Ideea de la care am pornit aplicatia este ca prin repetarea unor fraze asemanatoare se invata notiuni intuitiv iar elevul asimileaza notiuni pe care le poate aplica (nu retine teorie). In spate este un principiu psihologic, prin care elevul asimileaza informatie si ii poate da satisfactie si la materiile care prezinta in interes mai mic.

Ne dorim ca proiectul sa ia amploare si sa fie utilizat inclusiv la clasa, asemenea unei unelte cu ajutorul careia să putem capta atentia elevilor, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul cadrelor didactice pentru creearea de continut si promovarea acesteia.

Aplicatia se poate descarca gratuit din Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.winschool.cleverever


Daniel

Romania, Bucuresti, București

Trimis la 25.02.2018 - 21:55


Materiale similare

Sistemul Osos

Biologie
BIOLOGIE, VII

Aplicatie web disponibila la http://sistemulosos.info destinata elevilor de clasa a VII-a pentru invatarea rapida si interactiva a oaselor din scheletul Uman. Aplicatia cuprinde 3 sectiuni. Prima sectiune e de identificare, a doua sectiune e de invatare si sectiunea 3 cuprinde jocuri

Fișă de lucru - Reacția de cominare

Chimie
CHIMIE, VIII

Este o fișă de lucru a cărei rezolvare îl ajută pe elevul de clasa a 8-a să realizeze în ce măsură a înțeles noțiunile despre reacția chimică de combinare.