Fundația Orange

Conjuncția

Concurs

Cserei Gyöngyvér

Trimis la 31.12.2021

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VI ÎNCEPĂTOR PREDARE

O prezentare Power Point prin care elevii pot dobândi cunoștințe legate de conjuncții, într-o manieră interactivă.


Alte materiale educaționale


Documente


Acest material educațional este o prezentare Power Point interactivă care ajută elevii să dobândească cunoștințe legate de conjuncții. Este concepută ca un desen animat în care personajul Garfield trece printr-o serie de aventuri și pe parcurs învață să recunoască conjuncțiile și să le deosebească după formă și după sens.Elevii găsesc butoane de comandă, Garfield le cere ajutorul de mai multe ori să apese pe un anumit buton sau să aleagă o anumită opțiune.

Poate fi utilizată la o lecție de predare-învățare, dar elevii pot fi rugați să-l ajute pe Garfield acasă, urmând ca la ora următoare să consolideze cunoștințele dobândite cu ajutorul cadrului didactic.


Cserei Gyöngyvér, profesor de Limba și literatura română

Liceul Teoretic , Târgu Secuiesc, Covasna

Trimis la 31.12.2021 - 10:29


Materiale similare

Website de limba și literatura română

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Proiectul Vox Valachorum a început să posteze materiale educaționale în ultimii 2-3 ani. Din Februarie 2020, am început să creăm materiale personalizate, pe care profesorii și elevii le-au putut utiliza în pandemie: teste grilă, materiale video, materiale teoretice, fișe de lucru etc..

Utilizarea instrumentelor web 2.0 în activitatea didactică

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material prezintă o selecție a instrumentelor web 2.0 ce pot fi folosite în procesul de predare - învățare - evaluare sincron și asincron, susținut de mine în cadrul a trei webinarii în perioada 22 - 24 iunie 2020 prin CCD Călărași. Material însoțit și de înregistrări video.