Fundația Orange

Conjuncția

Concurs

Cserei Gyöngyvér

Trimis la 31.12.2021

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VI ÎNCEPĂTOR PREDARE

O prezentare Power Point prin care elevii pot dobândi cunoștințe legate de conjuncții, într-o manieră interactivă.


Alte materiale educaționale


Documente


Acest material educațional este o prezentare Power Point interactivă care ajută elevii să dobândească cunoștințe legate de conjuncții. Este concepută ca un desen animat în care personajul Garfield trece printr-o serie de aventuri și pe parcurs învață să recunoască conjuncțiile și să le deosebească după formă și după sens.Elevii găsesc butoane de comandă, Garfield le cere ajutorul de mai multe ori să apese pe un anumit buton sau să aleagă o anumită opțiune.

Poate fi utilizată la o lecție de predare-învățare, dar elevii pot fi rugați să-l ajute pe Garfield acasă, urmând ca la ora următoare să consolideze cunoștințele dobândite cu ajutorul cadrului didactic.


Cserei Gyöngyvér, profesor de Limba și literatura română

Liceul Teoretic , Târgu Secuiesc, Covasna

Trimis la 31.12.2021 - 10:29


Materiale similare

Adjectivul - aplicații

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VI, VII, VIII

Testul poate fi folosit pentru consolidarea noțiunilor despre adjectiv. Pot apela la acest quizizz elevii clasei a VI-a, dar și a VII-a. De asemenea, materialul poate fi folosit și de elevii clasei a VIII-a pentru pregătirea examenului.

Adverbul

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VI

Prezentare audio video a unui material PPT, cu teorie, exemple și exerciții pentru tema: Adverbul. Prezentarea e pentru nivel mediu și conține informații utile pentru introducerea în această categorie morfologică.