Fundația Orange

Conservarea biodiversității în România

Concurs

Aida Dolofan

Trimis la 29.01.2019

Biologie
BIOLOGIE, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Biodiversitatea descrie întreaga gamă a variabilității organismelor vii în cadrul unui complex ecologic. Biodiversitatea cuprinde diversitatea ecosistemului și diversitatea genetică a unei specii din acest ecosistem.Aplicații


Documente


Am folosit acest material realizat în Powerpoint la clasa a VIII-a, pentru predarea lecției privind biodiversitatea. El a fos realizat cu scopul ca elevii să înțeleagă efectele activităților umane asupra speciilor, comunităților și ecosistemelor, dar și în vederea dezvoltării unor metodologii interdisciplinare pentru protejarea și restaurarea diversității biologice.
.


Alte informații

.


Aida Dolofan, profesor de Biologie, Chimie

Gimnazială Măldărești , România, Maldaresti, Vâlcea

Trimis la 29.01.2019 - 07:38


Materiale similare

(Premiat 2021, categoria Popularitate) Lecții Biologie și Chimie V-VIII

Interdisciplinar
CHIMIE, V, VI, VII, VIII

Website educațional care vine în întâmpinarea elevilor și profesorilor cu materiale educaționale care facilitează o învățare mai ușoară a biologiei și chimiei.

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.