Fundația Orange

Conservarea biodiversității în România

Concurs

Aida Dolofan

Trimis la 29.01.2019

Biologie
BIOLOGIE, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Biodiversitatea descrie întreaga gamă a variabilității organismelor vii în cadrul unui complex ecologic. Biodiversitatea cuprinde diversitatea ecosistemului și diversitatea genetică a unei specii din acest ecosistem.Aplicații


Documente


Am folosit acest material realizat în Powerpoint la clasa a VIII-a, pentru predarea lecției privind biodiversitatea. El a fos realizat cu scopul ca elevii să înțeleagă efectele activităților umane asupra speciilor, comunităților și ecosistemelor, dar și în vederea dezvoltării unor metodologii interdisciplinare pentru protejarea și restaurarea diversității biologice.
.


Alte informații

.


Aida Dolofan, profesor de Biologie, Chimie

Gimnazială Măldărești , România, Maldaresti, Vâlcea

Trimis la 29.01.2019 - 07:38


Materiale similare

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.

(Premiat 2021, categoria Popularitate) Lecții Biologie și Chimie V-VIII

Interdisciplinar
CHIMIE, V, VI, VII, VIII

Website educațional care vine în întâmpinarea elevilor și profesorilor cu materiale educaționale care facilitează o învățare mai ușoară a biologiei și chimiei.