Fundația Orange

Constituirea României moderne. Formarea statului național unitar

Concurs

Didina Botgros

Trimis la 18.01.2019

Istorie
ISTORIE, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

O aplicație simplă, dar atractivă, realizată printr-o resursă web gratuită - Prezi, care poate fi folosită cu ușurință într-o lecție mixtă de istorie.
Prin folosirea aplicației la clasă se urmărește trezirea interesului elevilor pentru studiul evenimentelor istorice, pentru cercetare și documentare prin intermediul surselor online.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


O aplicație simplă, dar atractivă, realizată printr-o resursă web gratuită - Prezi, care poate fi folosită cu ușurință într-o lecție mixtă de istorie.
Prin folosirea aplicației la clasă se urmărește trezirea interesului elevilor pentru studiul evenimentelor istorice, pentru cercetare și documentare prin intermediul surselor online.
Lecția cu tema ,,Formarea statului național unitar,, din cadrul unității de învățare Constituirea României Moderne urmărește ca elevii:
- să conștientizeze importanța evenimentelor istorice de la 1 Decembrie 1918;
- să-și redescopere și să-și cultive sentimentul patriotic;
- să-și dezvolte capacitățile cognitive, să stabilească analogii, corelări și sistematizări între evenimentele menționate;
- să formuleze opinii referitoare la implicările sociale majore ale problemei în societatea contemporană europeană.


Didina Botgros

Gimnazială Sf. Varvara Aninoasa, Romania, Aninoasa, Hunedoara

Trimis la 18.01.2019 - 13:03


Materiale similare

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.

IZI world

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

IZI world este o aplicație ce provoacă imaginația utilizatorului. Aplicația constă într-un set de 20 de evenimente. Utilizatorul alege ce dorește să se întâmple cu acel eveniment, iar aplicația va genera un scenariu posibil din cele 2^20 (1048576) posibile.