Fundația Orange

Conținuturi lecții de biologie, clasa a VII-a

Concurs

Arina Borz

Trimis la 09.12.2016

Biologie
BIOLOGIE, VII AVANSAT CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Proiect educațional dedicat elevilor claselor a VII-a care se pregătesc pentru olimpiada de biologie, dar și celor care doresc să aprofundeze cunoștințele acumulate în clasă. Lecțiile de biologie în format digital, audio-video, sunt oferite gratuit și vin la pachet cu teste recapitulative ce conțin întrebări complexe, specifice olimpiadei.Conținut video


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Resursele educaționale sunt ușor de accesat, atractive, utile în toate momentele învățării și captează atenția elevilor cu ajutorul elementelor video și audio inserate.

Venim în asentimentul celor care doresc „să îmbrățișeze” biologia sau să-și descopere nestingherit, corect, răspunsurile la propriile lor întrebări despre organismul uman. Dorim prin aceste materiale să le oferim un exercițiu de autoevaluare și de descifrare a proceselor specifice disciplinei.


Alte informații

Două doamne profesoare de biologie din județul Mureș, Nadia Iernuțan și Sorina Capotă, au pregătit lecțiile care se predau pe parcursul semestrului întâi și al doilea. Acestea pot fi accesate pe site-ul www.educatie.inmures.ro, dar se găsesc și pe pe canalul Youtube. Toate lecțiile sunt realizate în conformitate cu programa școlară, cadrele didactice având o experiență bogată la catedră. Profesoarele au fost alfabetizate digital de specialiștii Reea și au învățat pas cu pas cum să utilizeze soft-ul care creează conținutul audio-video.

Link-uri:
http://educatie.inmures.ro/continuturi-lectii-de-biologie-clasa-a-vii-a/cursuri/continuturi-lectii-de-biologie-clasa-a-vii-a.html

https://www.youtube.com/playlist?list=PLfzbTnqn6hJe-yMDuM6_IZMd45yKrtFDt

Proiectul este exclusiv privat și finanțat integral de S.C. Reea SRL cu sediul în Tîrgu-Mureș.


Arina Borz

România, Tîrgu-Mureș, Mureș

Trimis la 09.12.2016 - 09:32


1 comentariu

avatar

Excelente materiale

de iulian ghetau | 23.11.2017 23:56

Va multumim pentru efortul depus, doresc sa popularizez lectiile pe site https://biologieiasi.ro/
Excelente materiale, foarte bine sistematizate si o munca enorma !
multumim

Răspunde

Materiale similare

Sistemul Nervos

Biologie
BIOLOGIE, VII

Materialul cuprinde informații introductive legate de sistemul nervos, clasificarea acestuia, descrierea neuronilor și proprietăților acestora, alături de noțiuni referitoare la sinapse și nevroglii.

Experiment: Importanța calciului în componența oaselor noastre

Biologie
BIOLOGIE, VII

Experimentul îi ajută pe copii să înțeleagă rolul calciului în oase.