Fundația Orange

Countries and Nationalities Quizziz

Concurs

Gabriela Sandru

Trimis la 31.01.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Joc pentru consolidarea sau evaluarea cunoștințelor despre țări și naționalități în limba engleză. Necesită un calculator cu acces la internet, un videoproiector (opțional) și dispozitive mobile ale elevilor. Poate fi util în stadiul incipient al lecției / unității de învățare (profesorul își poate forma o idee despre cât știu deja elevii despre acest subiect) sau poate fi utilizat ca mijloc de consolidare și chiar de evaluare a cunoștințelor.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia

https://quizizz.com/admin/quiz/5da2e03d068c5e001aada6b1

Farmecul acestui joc constă în faptul că fiecare elev îl parcurge în ritm propriu, însă are o idee despre cât de avansați sunt colegii săi. Elevii se loghează la Quizziz cu codul dat.

Întrebările și variantele de răspuns apar pe ecranul dispozitivelor mobile, iar elevii selectează răspunsul considerat corect. Platforma oferă la trei greșeli posibilitatea revizuirii uneia dintre întrebările la care au greșit. Profesorul și elevii pot urmări pe videoproiector progresul elevilor sub forma unei curse din punctul A în punctul B.

Platforma este gratuită și oferă rapoarte în format excel care stochează clasamente finale, colective, dar și rapoarte individuale, personalizate pentru fiecare jucător. Acestea pot fi printate ca fișe de lucru iar elevii își pot revizui și corecta erorile. Platforma acordă puncte pe viteza de reacție și corectitudinea răspunsurilor date și realizează un clasament final.

https://quizizz.com/admin/quiz/5da2e03d068c5e001aada6b1


Gabriela Sandru, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Romania, Târgu Mureș, Mureș

Trimis la 31.01.2020 - 23:43


Materiale similare

Pixel spaceship quiz - Present Simple si Present Continuous

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest material este un joc interactiv digital realizat pe platforma genial.ly, potrivit pentru verificarea cunostintelor elevilor cu privire la formarea si utilizarea celor doua timpuri verbale: Present Simple si Present Continuous.

Friendship

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Banda desenată "Frienship - Prietenia în imagini" este un proiect educațional interdisciplinar care valorifică creativitatea elevilor cu privire la aspectele prieteniei. Elevii au folosit aplicația Pixton pentru a-și crea avataruri și acest comics bilingv ca proiect de consolidare a cunoștințelor.