Fundația Orange

Cum să realizezi o expoziție virtuală

Concurs

Delia Mihaela Badea

Trimis la 20.01.2022

Interdisciplinar
EDUCAȚIE PLASTICĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

În cele ce urmează veți urmări un tutorial despre cum poți crea o expoziție virtuală prin intermediul platformei Emaze.


Conținut video


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia

https://www.youtube.com/watch?v=cEUsl9EpRu4

Link video youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cEUsl9EpRu4

Vom realiza prezentarea voastră virtuală. Vom parcurge împreună pașii de familiarizare cu platforma Emaze la adresa de link- https://app.emaze.com/

Platforma găzduiește suportul tehnic pentru realizarea unei prezentări on-line, a unui tur virtual într-o galerie, care poate deservi drept spatiu virtual pentru prima voastră expoziție.

Așadar pentru a face prima voastră expoziție mai întâi trebuie sa deschideți platforma Emaze la adresa de link- https://app.emaze.com/, apoi sa va faceți un cont, utilizând chiar adresa de mail școlară.

După logare, in coltul drept apăsați butonul CREATE pentru a selecta - Categories, apoi - PRESENTATION (Business, EDUCATION, Art and Design, Marketing, Sales, Training) si căutați prezentarea din educație cu numele GALLERY, ce va reprezenta spațiul expoziție voastre.

După ce ati încărcat imaginea cu cv-ul vostru, imaginile cu lucrările voastre de la atelier, in burtiera cetrala căutați butonul SAVE si salvați proiectul in contul de emaze. Linkul rezultat galeriei voastre si o captura de ecran cu imaginea proiectului o atașați temei de astăzi. Pentru a putea descărca videoul expoziției voastre, utilizați aplicația APOWERSOFT https://www.apowersoft.com/free-online-screen-recorder.

Aceasta descărcare (această aplicație) nu necesită Java Applet, dar trebuie să instalați un lansator dacă este prima dată când îl utilizați. Apoi puteți înregistra ecranul online fără limite ulterior.

Pasul 1
Faceți clic pe „Începeți înregistrarea” pentru a activa acest recorder online.

Pasul 2
Personalizați modul de înregistrare și regiunea, apoi începeți înregistrarea.

Pasul 3
Salvați videoclipul pe discul local sau încărcați-l pe RecCloud, YouTube etc.).

Spor si succes!


Delia Mihaela Badea, profesor de Educație plastică, Dezvoltare personală

Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, Slatina, Olt

Trimis la 20.01.2022 - 15:45


Materiale similare

„Poezii îndrăgite de copii prind viață în PowerPoint”

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, V

„Poezii îndrăgite de copii prind viață în PowerPoint” creionează o lecție din cadrul orelor de Educație plastică și îndeamnă elevii de clasa a V-a la explorare și la creativitate. Este o lecție video, inspirată de versurile a trei poezii atât de cunoscute și iubite.

„Dacă aș fi o floare ..."

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, V

„Dacă aș fi o floare ..." creionează o lecție din cadrul orelor de Consiliere și dezvoltare personală și îndeamnă elevii de clasa a V-a la autocunoaștere. Este o lecție video, corelată cu un joc interactiv pe platforma Genially.