Fundația Orange

Cum suntem? (Aflăm din comportamentul nostru)

Alte resurse

Domokos-Uifalvi Anna-Mária

Trimis la 20.01.2022

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Materialul se poate utiliza în clasele pregătitoare - a II-a, la Dezvoltare personală, tema: Reguli de comportament, prin exerciții de evidențiere a regulilor de comportament din alegerea situațiilor-imagini, explicarea acestora, vizionarea de filmuleț.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Materialul se poate utiliza în clasele pregătitoare - a II-a, la Dezvoltare personală, tema: Reguli de comportament, prin exerciții de evidențiere a regulilor de comportament din alegerea situațiilor-imagini: a fi prietenos cu ceilalți oameni/sau nu, a ajuta la nevoie/sau nu, a fi politicos/sau nu, a ajuta părinții în treburile casnice/sau nu, în activitatea de la clasă ne ajutăm colegii/sau nu, explicarea acestora, vizionarea unui filmuleț educativ, în care elevii văd că și animalele se ajută între ele, deci sunt un exemplu de urmat.


Domokos-Uifalvi Anna-Mária, profesor de Dezvoltare personală

Liceul Teoretic Teglas Gabor, Deva, Hunedoara

Trimis la 20.01.2022 - 16:52


Materiale similare

Ședința cu părinții și copiii

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I, II, III, IV

Prezentarea conține agenda ședinței cu părinții. Este o activitate desfășurată în comun, părinții și elevii clasei, deoarece copiii și-au dorit să afle ce se întâmplă la ședințe, ce facem noi acolo.

Calendar 2022 printabil, pentru copii (pdf)

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I, II, III

Acest calendar printabil pentru copii este un material pentru învățare incidentală structurată, destinat în special elevilor din ciclul primar și copiilor cu CES, util pentru înțelegerea curgerii timpului, a succesiunii lunilor anului și anotimpurilor, a împărțirii timpului (lucru / repaus).