Fundația Orange

RESPINS - Curs eLearning germana intensiv Concurs

Endero

Trimis la 31.01.2019

Limbi străine
LIMBI STRĂINE, V, VI, VII, VIII ÎNCEPĂTOR PREDARE

Am dezvoltat un curs interactiv pentru oricine dorește să învețe limba germană. La finalizarea acestui curs, utilizatorul va avea nivelul A1-A2.Conținut video


Galerie imagini, clic pentru zoom


Galerie video


Am dezvoltat un curs interactiv pentru oricine dorește să învețe limba germană. La finalizarea acestui curs, utilizatorul va avea nivelul A1-A2, putând să aprofundeze cunoștințele sau să obtină o ceritificare, sau, pur si simplu, să utilizeze cunostințele cumulate. Este important de menționat faptul că acest curs permite elevului, în urma vizualizarii celor 10 lectii, sa se exprime liber si fluent.
Lecțiile sunt structurate pe anumite teme, facilitand discutiile despre propria persoana, despre familie, la cumparaturi, cu autoritați sau cu cadre medicale. De asemenea, cursantul este întâmpinat cu pregatirea necesară prezentarii la un interviu. Partea de gramatică este în permanență abordată, fiecare lecție având un subcapitol special dedicat.
Acest curs poate fi accesat atat de pe PC, cat si de pe tableta sau telefon mobil. Modalitatea este simpla. Doritorul primeste drepturi de acces (utilizator si parola unica) si se logheaza pe aceasta platforma.
__________

Sunt profesoara ta privată de limbi străine, sau Profa' EnDeRo . Am observat că mulți dintre noi nu au foarte mult timp la dispoziție, însă și-ar dori să învețe o limbă străină. De aceea, am creat un concept total nou, special conceput pentru tine care să îți permită să obții rezultate în timp record!

Îți propun un curs de e-learning de 10 ore, impărțit în 10 lecții interactive, pe care îl poți urma când vrei tu si de câte ori dorești! Nu vei simți nici o clipă absența unui cadru didactic. Vei reuși după cele 10 ore să te prezinți altor persoane, sa mergi la cumpărături, să porți o conversație, să discuți cu autoritățile, inclusiv cu cadrele didactice medicale (în cazul în care trebuie să soliciți ajutorul ambulanței, spre exemplu) și multe altele. Pe scurt, urmând acest curs, vei obține aceleași rezultate cu studierea limbii în mod tradițional pe durata unui întreg an: Garantez!


Endero

Romania, Timisoara, Timiș

Trimis la 31.01.2019 - 15:18


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.