Fundația Orange

Cutia cu adunări muzicale

Concurs

Cîrlig Marian

Trimis la 11.04.2023

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, MUZICĂ ȘI MIȘCARE, I ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Resursă sub formă de joc cu abordare interdisciplinară între Matematică și explorarea mediului și Muzică și mișcare. La fiecare sarcină propusă rezolvată corect, elevul câștigă o melodie pe care are posibilitatea de a o asculta.


Alte materiale educaționale


Documente


Multimedia


Resursă sub formă de joc realizată în Genially ce abordează interdisciplinar conținuturi de Matematică șu explorarea mediului (adunarea cu trecere peste ordin în concentrul 0-100) și Muzică și mișcare. Pentru fiecare sarcină de învățare rezolvată corect, elevul primește ca bonus o melodie pe care are posibilitatea să o asculte. Material poate fi abordat frontal în clasă dar și caa temă pentru acasă.
Link către resursă - https://view.genial.ly/640dffbebdee7600190bfb4f


Alte informații

Resursa se poate rula pe dispozitive mobile și pe calculator. Necesită conexiune la internet pentru rularea melodiilor incluze ca bonus.
Aplicație folosită pentru realizare - www.genial.ly


Cîrlig Marian, profesor de Altă disciplină

Gimnazială „Dimitrie Ion Ghica”, Radovanu, Călărași

Trimis la 11.04.2023 - 18:54


Materiale similare

Set de activități care îmbunătățesc procesarea vizual-spațială pentru prevenția dislexiei-discalculiei

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, I

Este posibil să nu fi auzit niciodată despre „procesarea vizual-spațială”. Dar ați folosi-o cu siguranță . PVS te ajută să faci lucruri precum să îți găsești drumul spre casă dintr-un cartier nou sau să te orientezi în trafic. Materialul de față propune activități vizuo-spațiale.

Anotimpurile și lunile anului

Matematică
MATEMATICĂ, I

„Anotimpurile și lunile anului” - creionează o lecție din cadrul orelor de Matematică și explorarea mediului ce invită elevii de clasa I să descopere într-o manieră animată anotimpurile și lunile anului. Este un joc interactiv, creat pe platforma Genially.