Fundația Orange

Demonstratie de lucru in Google Slides

Concurs

danette_ro@yahoo.com

Trimis la 15.03.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Crearea de prezentări cu aplicația Google Docs face munca mai ușoară și oferă facilitatea de a lucra în echipă, de a colabora la realizarea unei prezentări, în timp real, cu posibilitatea de a adăuga desene , imagini și clipuri video.
Iată câteva exemple la care poată fi utilă aplicația Google Slides la clasăAplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


- Prezentările Google ne pot pune în valoare ideile prin varietatea de teme, fonturi, videoclipuri încorporate și animații.Toate, gratuite. La fel ca și celelate aplicații specificate mai sus, pot fi accesate de pe orice dispozitiv fără a avea în prealabil conexiune la Internet. Folosind prezentările Google, mai multe persoane pot lucra în același timp la aceeași prezentare. Această aplicație o recomand elevilor de clasa a VIII-a la unitatea de învățare Prezentări electronice, dar nu numai. Este utilă oricui folosește prezentările electronice.


danette_ro@yahoo.com, profesor de Informatică și TIC

Colegiul Tehnic , Romania, Tirgu Neamt, Neamț

Trimis la 15.03.2018 - 12:40


Materiale similare

AlgAR

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

AlgAR este o aplicație de mobil destinată începătorilor în domeniul programării care prezintă în mod vizual și interactiv algoritmii esențiali, dar dificili printr-o experiență gamificată cu Realitate Augmentată. Alga, pisica unui programator se pierde, iar elevii o ajută rezolvând o serie de puzzle

Calculul datei Paștilor folosind Tinker

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Cu ajutorul aplicației Tynker am realizat un program de calcul pentru data serbării Paștilor ortodoxe din fiecare an (calendarul Iulian). Pentru acest lucru am folosit algoritmul lui Carl Friedrich Gauss (1777-1855).