Fundația Orange

Demonstratie de lucru in Google Slides Concurs

danette_ro@yahoo.com

Trimis la 15.03.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Crearea de prezentări cu aplicația Google Docs face munca mai ușoară și oferă facilitatea de a lucra în echipă, de a colabora la realizarea unei prezentări, în timp real, cu posibilitatea de a adăuga desene , imagini și clipuri video.
Iată câteva exemple la care poată fi utilă aplicația Google Slides la clasăAplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


- Prezentările Google ne pot pune în valoare ideile prin varietatea de teme, fonturi, videoclipuri încorporate și animații.Toate, gratuite. La fel ca și celelate aplicații specificate mai sus, pot fi accesate de pe orice dispozitiv fără a avea în prealabil conexiune la Internet. Folosind prezentările Google, mai multe persoane pot lucra în același timp la aceeași prezentare. Această aplicație o recomand elevilor de clasa a VIII-a la unitatea de învățare Prezentări electronice, dar nu numai. Este utilă oricui folosește prezentările electronice.


danette_ro@yahoo.com, profesor de Informatică și TIC

Școala Colegiul Tehnic , Romania, Tirgu Neamt, Neamț

Trimis la 15.03.2018 - 12:40


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.