Fundația Orange

Demonstratie de lucru in Google Slides

Concurs

danette_ro@yahoo.com

Trimis la 15.03.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Crearea de prezentări cu aplicația Google Docs face munca mai ușoară și oferă facilitatea de a lucra în echipă, de a colabora la realizarea unei prezentări, în timp real, cu posibilitatea de a adăuga desene , imagini și clipuri video.
Iată câteva exemple la care poată fi utilă aplicația Google Slides la clasăAplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


- Prezentările Google ne pot pune în valoare ideile prin varietatea de teme, fonturi, videoclipuri încorporate și animații.Toate, gratuite. La fel ca și celelate aplicații specificate mai sus, pot fi accesate de pe orice dispozitiv fără a avea în prealabil conexiune la Internet. Folosind prezentările Google, mai multe persoane pot lucra în același timp la aceeași prezentare. Această aplicație o recomand elevilor de clasa a VIII-a la unitatea de învățare Prezentări electronice, dar nu numai. Este utilă oricui folosește prezentările electronice.


danette_ro@yahoo.com, profesor de Informatică și TIC

Colegiul Tehnic , Romania, Tirgu Neamt, Neamț

Trimis la 15.03.2018 - 12:40


Materiale similare

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.