Fundația Orange

Descrierea

Concurs

Banu Georgeta-Mioara

Trimis la 23.02.2020

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Am folosit aplicatia ChatterKid si le-am cerut elevilor sa-si faca autoportretul, (integrand in acest fel ora de limba romana cu cea de arte vizuale si abilitati practice), o descriere apoi, cu ajutorul aplicatiei sa se prezinte.


Conținut video


Documente


Deseori, la ora de limba romana (si nu numai) folosesc, pe langa alte resurse, si pe resursele digitale deoarece, acestea din urma aduc buna dispozitie, motivatie pentru invatare si implicare activa.

Pentru exemplul acesta am folosit aplicatie ChatterKid si le-am cerut elevilor sa-si faca autoportretul, (integrand in acest fel ora de limba romana cu cea de arte vizuale si abilitati practice), o descriere apoi, cu ajutorul aplicatiei sa se prezinte. Interesul si implicare in activitate au fost maxime.

In urmatoarea ora le-am cerut sa-si descrie animalul preferat.

De fiecare data cand folosim tehnologia digitata (Canva, Kahoot, Quik, GoogleMaps, WordArt, StopMotion, Plikers, s. a.), entuziasmul si rezultatele elevilor cresc.


Banu Georgeta-Mioara, profesor de Altă disciplină

Scoala Gimnaziala Ovid Densusianu, Romania, Fagaras, Brașov

Trimis la 23.02.2020 - 20:23


Materiale similare

Amintiri și surprize de Crăciun în ThingLink

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

Materialul reprezintă un model de bună practică în utilizarea și integrarea platformei ThingLink la clasă, dar și în activitățile extrașcolare. Oferă idei diverse cu activități și proiecte de Crăciun, dezvoltând competențele digitale celor ce doresc să ofere un astfel de cadou digital.

Cuvinte cu sens opus

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

-