Fundația Orange

"Dire l'heure". Exprimarea orei în limba franceză

Concurs

Elena Buric

Trimis la 14.03.2018

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI, VII, VIII ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Caracterul ludic al acestei aplicații facilitează învățarea și consolidarea vocabularului. În plus, cum activitatea de învățare conține și audio, se poate corecta/perfecționa pronunția.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia

https://view.genial.ly/5aa3b6a8b13ff079ed456121/dire-lheure

Exprimarea orei, atât în română, cât și într-o limbă străină, constituie o competență lingvistică fundamentală, care poate fi dobândită ușor printr-o aplicație simplă și intuitivă.

Este exact ceea ce își propune această activitate, care conține o pagină de învățare, tip flashcards (text, imagine și audio), pagini de fixare prin teste și pagini de jocuri.

Caracterul ludic al acestei aplicații facilitează învățarea și consolidarea vocabularului. În plus, cum activitatea de învățare conține și audio, se poate corecta/perfecționa pronunția. Este un suport media pentru clasă, profesorul putând repartiza activitățile pe grupe de lucru, dar constituie și o oportunitate pentru elev de a exersa în mod independent.

Aplicația a fost creată pe platforma https://panel.genial.ly/, iar exercițiile și jocurile interactive ce o compun au fost realizate pe diverse alte site-uri precum: https://quizlet.com, https://www.proprofs.com, https://learningapps.org și http://www.classtools.net/Toate exercițiile interactive ce compun această aplicație sunt create de autoare


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean , România, Tulcea, Tulcea

Trimis la 14.03.2018 - 08:49


Materiale similare

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.

Bonjour, ma planète! (Bună ziua, planeta mea!)

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Bonjour, ma planète ! (Bună ziua, planeta mea!) este un site interdisciplinar în limba franceză, centrat pe natură, viața pe pământ și pe problemele mediului înconjurător. Reprezintă o aplicație coerentă, interactivă, ludică, ce aduce într-un singur loc resurse deosebit de numeroase despre natură.