Fundația Orange

Testimoniale


Director Ciprian Florentin Crețan, Școala Gimnazială „Mitropolit Iacob Putneanul”

Director Ciprian Florentin Crețan, Școala Gimnazială „Mitropolit Iacob Putneanul”

FOTO: Director Ciprian Florentin Crețan


Directorul școlii, domnul Crețan, este conștient de beneficiile digitalizării: crește interesul elevilor pentru învățare, motivează profesorii, înlesnește comunicarea între școală și familie. „Sunt conștient că implementarea proiectului Digitaliada aduce câteva schimbări în modul în care profesorii și elevii vor interacționa la clasă”, afirmă domnul director.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Director Ciprian Florentin Crețan: Prin accesul ușor la informații, platforma dedicată, entuziasmul elevilor și al profesorilor.

Digitaliada: De ce a fost/este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Director Ciprian Florentin Crețan: Pentru că îmi doresc ce e mai bun pentru elevii mei, iar proiectul Digitaliada este o oportunitate de a spori interesul elevilor pentru învățare, de a reduce absenteismul școlar și de a eficientiza munca profesorului la clasă.

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați menționa?

Director Ciprian Florentin Crețan: Voluntar, spirit de echipă, organizator și mobilizator, perseverent, optimist, autodidact, deschis spre inovație, pasionat de calculatoare. Particip în permanență la cursuri de perfecționare. Sunt organizatorul unui eveniment sportiv care se desfășoară de 20 de ani la Putna și care adună la start, timp de cinci zile, 1.300 de elevi din peste 40 de școli din țară și străinătate.