Fundația Orange

Testimoniale


Director Eugen Negrilă, Școala Gimnazială Deveselu

Director Eugen Negrilă, Școala Gimnazială Deveselu

FOTO: Director Eugen Negrilă


Un exemplu de bune practici, așa cum s-a dovedit Școala Gimnazială Oporelu, l-a convins pe directorul școlii din Deveselu că Digitaliada este proiectul educațional de care are nevoie în școală. 

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Director Eugen Negrilă: Educația digitală vine ca o normalitate a actului didactic de predare/evaluare a disciplinelor matematică și TIC în contextul actual al educației în spirit european.

Digitaliada: De ce a fost/este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Director Eugen Negrilă: Urmărind desfășurarea proiectului în școlile implicate în Digitaliada, precum și rezultatele obținute în urma folosirii echipamentelor digitale furnizate, am dorit să implicăm școala pentru îmbunătățirea rezultatelor la disciplinele matematică și TIC.

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați menționa?

Director Eugen Negrilă: Dorința de implicare în dezvoltarea capacităților și aptitudinilor elevilor din mediul rural prin înființarea și conducerea ASPEA - Asociația Suport Profesori și Elevi Activi prin intermediul căreia am sprijinit numeroși elevi, cu care am intrat in contact în cei 12 ani de activitate la catedră în mediul rural.