Fundația Orange

Divizibilitatea numerelor naturale

Concurs

Melian Petrache

Trimis la 16.05.2023

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Acest material este un rezumat al noțiunilor legate de divizibilitate, cuprinde itemi ușori de tip alegere multiplă și itemi medii de tip rezolvare de probleme.


Alte materiale educaționale


Documente


Multimedia


Pe lângă documentul editat în Word, există și o varianta online realizată în Google Forms numai cu itemi de tip alegere multiplă. Resursa urmărește nivelul de achiziție al elevilor despre divizorii și multiplii unui număr natural, calcularea celui mai mare divizor comun și a celui mai mic multiplu comun a două numere naturale, aplicarea criteriilor de divizibilitate pentru descompunerea unui număr compus.
Poate fi folosită și de elevii claselor a VIII-a care se pregătesc pentru examenul de evaluare națională pentru a-și testa cunoștințele legate de divizibilitatea numerelor naturale.


Melian Petrache, profesor de Informatică și TIC, Matematică

Școala Gimnazială Ion Rotaru, Valea lui Ion, Bacău

Trimis la 16.05.2023 - 10:40


Materiale similare

Szabadulószoba - Escape Room

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, VI

Se adresează elevilor de la secția maghiară! Evidențiază capacitatea de analiză, sinteză, dar și intuiția și imaginația elevului.

Puzzle interactiv realizat in Jigsaw Planet

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V

Elevul cu dizabilitati Moisii Gabriel a realizat la clasa, cu ajutorul doamnei profesor-educator Toma Mihaela, un puzzle interactiv ce reprezinta un baiat si o fata, pe care am folosit-o in cadrul orei de Formarea autonomiei personale, rezolvandu-l impreuna cu ceilalti colegi de clasa.