Fundația Orange

Divizibilitatea numerelor naturale

Concurs

Melian Petrache

Trimis la 16.05.2023

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Acest material este un rezumat al noțiunilor legate de divizibilitate, cuprinde itemi ușori de tip alegere multiplă și itemi medii de tip rezolvare de probleme.


Alte materiale educaționale


Documente


Multimedia


Pe lângă documentul editat în Word, există și o varianta online realizată în Google Forms numai cu itemi de tip alegere multiplă. Resursa urmărește nivelul de achiziție al elevilor despre divizorii și multiplii unui număr natural, calcularea celui mai mare divizor comun și a celui mai mic multiplu comun a două numere naturale, aplicarea criteriilor de divizibilitate pentru descompunerea unui număr compus.
Poate fi folosită și de elevii claselor a VIII-a care se pregătesc pentru examenul de evaluare națională pentru a-și testa cunoștințele legate de divizibilitatea numerelor naturale.


Melian Petrache, profesor de Informatică și TIC, Matematică

Școala Gimnazială Ion Rotaru, Valea lui Ion, Bacău

Trimis la 16.05.2023 - 10:40


Materiale similare

Test digital Evaluare Nationala 2023

Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Testul fi folosit ca instrument de antrenament pentru elevii din Romania ( clasa 8 ), care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala la Matematica

Operații cu numere naturale

Matematică
MATEMATICĂ, V, VIII

Acest material reprezintă o scurtă recapitulare a materiei de clasa a V-a referitoare la numerele naturale. Este realizat in format Word și în format digitatal sub forma unui Google Forms.