Fundația Orange

Dumnezeu ne învață să ne ajutăm unii pe alții

Concurs

Bolog Ionut

Trimis la 28.05.2023

Religie
RELIGIE, I MEDIU EVALUARE

Fișa de evaluare este destinată elevilor de clasa I. Gradul de dificultate este mediu, cu ajutorul profesorului de religie, fișa se poate vizualiza pe videoproiect sau se poate exporta din aplicație sub forma de PDF sau WORD.Alte materiale educaționale


Documente


Multimedia

https://sway.office.com/DGVGYyMATAipeihW?ref=Link

Fișa de evaluare este destinată elevilor de clasa I , fiind o evaluare la final de unitatea de învățare. Gradul de dificultate este mediu, cu ajutorul profesorului de religie, fișa se poate vizualiza pe videoproiect sau se poate exporta din aplicație sub forma de PDF sau WORD, dacă profesorul dorește să mai adauge în plus la fișa de evaluare. Fișa cuprinde itemi cu răspunsuri multiple, cu un singur răspuns, item semiobiectiv imagini sugestive, videoclipuri.


Alte informații

Sway este o aplicație nouă de la Microsoft Office care vă ajută să creați și să partajați rapoarte interactive, relatări personale, prezentări și multe altele.

Începeți prin a adăuga propriul text și propriile imagini, a căuta și a importa conținut relevant din alte surse, apoi urmăriți cum Sway se ocupă de restul. Cu Sway nu mai sunteți constrâns să alegeți un șablon predefinit care vă face prezentările identice cu ale altor persoane și nu este nevoie să aveți abilități de proiectare pentru a transforma și a prezenta informații prin mijloace moderne, interactive și captivante.

Cu Sway, nu trebuie să petreceți mult timp la formatare. Motorul de proiectare încorporat vă face creația să arate cât mai bine. Dacă proiectul inițial nu se potrivesc destul de bine cu gusturile sau starea dvs. de spirit, puteți să aplicați cu ușurință altul sau să particularizați în întregime aspectul pentru a-l personaliza.


Bolog Ionut, profesor de Religie

Școala gimnaziala nr. 124, București

Trimis la 28.05.2023 - 14:23


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

Ghid interdisciplinar aplicația Tynker învățământ gimnazial

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un ghid interdisciplinar dedicat predării pe baza metodelor digitale cu ajutorul aplicației Tynker, pentru învățământul gimnazial. Ghidul poate fi folosit la orele de limba și literatura română, matematică, fizică, chimie, informatică, istorie, geografie, biologie, educație socială, educație muzicală, educație plastică, religie.