Fundația Orange

Ecosisteme

Alte resurse

cosmin2000

Trimis la 09.03.2020

Biologie
BIOLOGIE, V, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

„Ecosisteme” este o prezentare power point in care sunt prezentate caracteristici generale despre alcatuirea si clasificarea ecosistemelor, precum si prezentarea unor ecosisteme terestre si acvatice. De asemenea se poate parcurge un „ecotest”, sa primim sfaturi si sa consultam un dictionar ecologic.


Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


„Ecosisteme” este o prezentare power point interactiva, in care sunt prezentate caracteristici generale despre alcatuirea si clasificarea ecosistemelor.


cosmin2000, profesor de Biologie, Informatică și TIC

Scoala Gimnaziala, Fiscut, Arad

Trimis la 09.03.2020 - 22:06


Materiale similare

Animale vertebrate - Amfibieni

Biologie
BIOLOGIE, V

Aplicație dedicată clasei a V-a ce poate fi folosită atât în formatul predare/învățare/evaluare online, cât și în sistem clasic, față în față. Activitatea urmărește atingerea competenței specifice 3.1. Identificarea caracteristicilor sistemelor biologice pe baza modelelor.

Utilizarea instrumentelor web 2.0 în activitatea didactică

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material prezintă o selecție a instrumentelor web 2.0 ce pot fi folosite în procesul de predare - învățare - evaluare sincron și asincron, susținut de mine în cadrul a trei webinarii în perioada 22 - 24 iunie 2020 prin CCD Călărași. Material însoțit și de înregistrări video.