Fundația Orange

Ecuații în N - Plan de lecție pentru un joc digital Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 17.09.2016

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un plan de lecție pentru clasa a V-a pentru învățarea ecuațiilor în N prin jocul digital King of Math.Proiecte didactice


Documente


Prin aplicarea acestui plan de lecție, elevii de clasa a V-a vor putea exersa rezolvarea ecuațiilor liniare, și vor exersa rezolvarea unor ecuații cu ajutorul jocului King of Math.

Elevii vor lucra în echipă (patru grupe) și apoi vor utiliza jocul de pe tabletă King of Math pentru a exersa progresiv rezolvarea unor ecuații liniare în N.

Se recomandă ca profesorul să fie familiarizat cu jocul King of Math și să pregătească înainte de a începe lecția materialele necesare.

Mesele și scaunele vor fi așezate corespunzător celor patru echipe de lucru.

Jocul este în limba engleză și este disponibil pentru tableta (Android) contra-cost la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oddrobo.kom.

Jocul este oferit gratuit școlilor participante în cadrul proiectului – pilot Digitaliada ce se desfășoară la nivel național în anul școlar 2016 / 2017.


Digitaliada

București

Trimis la 17.09.2016 - 13:16


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.