Fundația Orange

Ecuații în Z - proiect didactic pentru activitatea on-line

Concurs

Hanza Elena

Trimis la 26.11.2020

Matematică
MATEMATICĂ, VI MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Materialul este un proiect pentru o activitate on-line, disciplina matematică. Scenariul propus se adresează inclusiv acelor cazuri de elevi din unități de învățământ care nu au implementat o platformă de e-learning, profesorii fiind nevoiți să caute alternative pentru comunicarea cu elevii.Proiecte didactice


Documente


Scenariul propus se adresează inclusiv acelor cazuri de elevi din unități de învățământ care nu au implementat o platformă de e-learning, profesorii fiind nevoiți să caute alternative pentru comunicarea cu elevii.

Pentru fiecare etapă principală a lecției s-au utilizat diverse resurse digitale care conferă un caracter interactiv lecției.

Pentru etapa de reactualizare a cunoștințelor s-a utilizat MathSolver, în etapa de asigurare a transferului s-a utilizat tabla colaborativă Idroo astfel elevii fiind activ implicați în lecție, iar pentru asigurarea feedback-ului s-a utilizat jocul aplicației Equality Explorer din PhetColorado (Level 2- two –step equation).


Alte informații

Toate resursele folosite sunt gratuite.


Hanza Elena, profesor de Matematică

Școala Gimnazială nr.1, Uileacu de Beiuș, Bihor

Trimis la 26.11.2020 - 19:13


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.