Fundația Orange

Ecuații în mulțimea numerelor întregi

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru dobândirea de noi cunoștințe a ecuațiilor de forma ax+b=0, unde a și b sunt numere întregi.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat în cadrul programului-pilot Digitaliada, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție de predare, elevii vor învăța să rezolve ecuații de forma ax+b=0, unde a și b sunt numere întregi.


Alte informații

Clasa a VI-a - Dobândirea de noi cunoștințe a ecuațiilor de forma ax+b=0, unde a și b sunt numere întregi, utilizând jocul Torrential Maths.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 17:26


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.