Fundația Orange

Educație Civică clasa a IV-a: Simbolurile țării mele

Concurs

Rodica Bratu

Trimis la 29.05.2023

Educație civică / socială
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, IV MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul poate fi folosit la clasă atât în lecțiile online (share de ecran sau trimis pe classroom ca și atașament), cât și în lecțiile offline (urmărirea prin intermediul unui video-proiector). Ajută la înțelegerea unor informații într-un mod plăcut stimulând vizualul, auditivul și kinestezicul.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Lecția este realizată pe platforma Geanially și poate fi folosită atât sincron cât și asincron, permițându-le elevilor să parcurgă materialul în ritmul propriu. Materialul are o parte de predare, apoi de fixare a cunoștințelor, prin exerciții. Materialul s-a realizat prin aplicațiile Genially, LearningApps, Wordwall, purposegames și jigsawplanet, acestea permițând realizarea atât a predării, cât și a evaluării.


Rodica Bratu, profesor de Educație civică / socială

Școala Gimnazială Al.I.Cuza, Bacău

Trimis la 29.05.2023 - 00:13


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

O vânătoare „altfel”!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III, IV

Inspirat de vânătoarea de comori, Goosechase este o platformă online care vă ajută să creați jocuri prin intermediul cărora elevii primesc diferite misiuni (sarcini). Elevii vor instala pe telefon aplicația și primesc diferite sarcini de lucru.