Fundația Orange

Energia electrica

Concurs

Matei Dan

Trimis la 04.03.2018

Interdisciplinar
GEOGRAFIE, INFORMATICĂ ȘI TIC, LIMBI MODERNE, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Energia este peste tot! Într-adevăr, în lumea de astăzi, elevii noștri nu vor deveni consumatori înteligenti dacă nu învață să-și îmbunătățească consumul de energie.Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Energia este peste tot! Într-adevăr, în lumea de astăzi, elevii noștri nu vor deveni consumatori înteligenti dacă nu învață să-și îmbunătățească consumul de energie.
În acest context, proiectul didactic a fost conceput pentru ca elevii sa înteleaga că comportamentul lor zilnic are un impact asupra consumului de energie și, în general, asupra consumului global durabil și asupra luptei împotriva schimbărilor climatice.
Astfel, un grup de elevi din Scoala Gimnaziala Pui, România și din școala "Nemunas" Kaunas din Lituania și-au unit forțele pentru a crea un site http://smartenergyconsumers.blogspot.ro/ despre consumatori de energie inteligenți. Ei s-au concentrat asupra temelor de economisire a energiei la domiciliu și la școală. Elevii ambelor școli au colaborat prin Facebook, Blog și e-mailuri și au folosit secțiunea despre resurse pe site-ul web www.consumerclassroom.eu. Împreună, au creat un studiu pe Google Docs https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgDmbSb5g3o2Qh9iPDdsSDQtjeXKN_-ZkVBinIRid6iXl4Nw/viewform?c=0&w=1 despre economisirea energiei la domiciliu și școală, care a fost completat online de studenții ambelor școli.

----------

Un grup de elevi din Scoala Gimnaziala Pui, România și din școala "Nemunas" Kaunas din Lituania și-au unit forțele pentru a crea un site http://smartenergyconsumers.blogspot.ro/ despre consumatori de energie inteligenți. Ei s-au concentrat asupra temelor de economisire a energiei la domiciliu și la școală. Elevii ambelor școli au colaborat prin Facebook, Blog și e-mailuri și au folosit secțiunea despre resurse pe site-ul web www.consumerclassroom.eu. Împreună, au creat un studiu pe Google Docs https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgDmbSb5g3o2Qh9iPDdsSDQtjeXKN_-ZkVBinIRid6iXl4Nw/viewform?c=0&w=1 despre economisirea energiei la domiciliu și școală, care a fost completat online de studenții ambelor școli.


Matei Dan, profesor de Geografie

Scoala Gimnaziala Pui, Romania, comuna Pui, Hunedoara

Trimis la 04.03.2018 - 16:10


1 comentariu

avatar

Felicitari!

de anonim | 21.03.2018 12:32

Felicitati pentru proiect!

Răspunde

Materiale similare

Proiect de lecție geografie la clase simultane (V-VIII)

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Proiectul de lecție propus de mine este pentru clase simultane (V-VIII)

Stop spam! / Opriți spam-ul!

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII, VIII

Acest proiect de lecție se adresează profesorilor care predau limba engleză sau cursuri opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (limba engleza) și Tehnologii (TIC).