Fundația Orange

Europa - poziție, limite, puncte extreme, caracteristici și țărmuri

Concurs

Marusia Amalia Brabete

Trimis la 23.01.2022

Geografie
GEOGRAFIE, VI MEDIU PREDARE

Lecție de predare la clasa a VI-a


Alte materiale educaționale


Multimedia


Lecția Europa - poziție, limite, puncte extreme, caracteristici și țărmuri creată pe platforma Nearpod oferă învățare hibridă deoarece permite predarea bazată pe diapozitive atât în clasă, cât și de la distanță sincron (dirijată de profesor) sau asincron (în ritmul propriu al elevilor cu obligativitatea parcurgerii integrale și rezolvării tuturor sarcinilor de învățare).

Lecția este centrată pe elev, pe implicarea activă a acestuia, profesorul având doar rol îndrumător. Fiecare unitate de conținut este urmată de o sarcină de învățare cu caracter formativ, eforturile elevilor fiind ulterior redate prin grafice și diagrame ușor de analizat, pentru un „instantaneu” clar al progresului.


Alte informații

https://app.nearpod.com/?pin=5DEB37B4E1931F80F4B150456DAC9B0D-1
https://np1.nearpod.com/sharePresentation.php?code=578e0962c3767cc8610e12733e5d5740-1


Marusia Amalia Brabete, profesor de Geografie

Liceul Tehnologic Dacia, Caransebeș, Caraș-Severin

Trimis la 23.01.2022 - 21:18


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

Tutoriale

Interdisciplinar
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Playlist-ul de tutoriale are ca temă demonstrarea modului de utilizare a diverselor platforme/instrumente online sau programe (power point) pentru realizarea unor hărți, crearea unor proiecte/jurnale de călătorie la disciplina geografie, editarea unor fotografii (in power point sau paint 3D) etc.