Fundația Orange

Exerciții de ortografie-minibook (ia, i-a, la, l-a, sa, s-a, sau, s-au)

Concurs

Ana-Maria Domokos-Uifalvi

Trimis la 30.05.2023

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Minibook-ul conține o serie de reguli de ortografie explicate logic, urmate de desene(acestea urmând a fi colorate) și exerciții de fixare a regulilor de ortografie. Se poate printa, apoi se distribuie fiecărui elev.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Materialul propus este o altă modalitate de abordare a însușirii regulilor de ortografie, de aplicare practică a acestora. Fiind un minibook, fiecare elev va avea câte un exemplar, pe care va rezolva exercițiile propuse, apoi va colora desenele aflate lângă explicații. Deoarece elevii nu scriu în caiete, este foarte interesant pentru ei să dețină o astfel de cărticică, în care apar atât regulile de scriere corectă, cât și exerciții și posibilitatea de a colora.


Ana-Maria Domokos-Uifalvi, profesor de Altă disciplină

Liceul Teoretic Teglas Gabor, Deva, Hunedoara

Trimis la 30.05.2023 - 17:42


Materiale similare

Perla de scoica, text narativ

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III

Material realizat pentru consolidarea cunoștințelor la lecția Perla de scoică, clasa a III-a. Materialul are câteva informații despre perle ( perle de cultură și perle naturale). Elevii vor avea de rezolvat și exerciții aplicative la această temă.

Casa păpușii

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III

Este un material realizat pentru textul „Casa păpușii”, de Titel Constantinescu, clasa a III-a, manualul editurii ArtKlett