Fundația Orange

Fisa de evaluare - Ochiul, organ de simț

Alte resurse

Bordea Gina

Trimis la 26.05.2020

Biologie
BIOLOGIE, VII MEDIU EVALUARE

Fișa de evaluare cuprinde diferite tipuri de itemi.
Itemii sunt insotiti de baremul de notare


Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


La finalizarea unui capitol sau unei lectii este indicat sa masuram indicatorii performantei prin aplicare beneficiatilor educatiei a unor teste de evaluare.

Testul la Biologie a fost elaborat pentru elevii clasei a VII-a. Competențele generale cuprinse în programa de biologie pentru clasa a VII-a sunt aceleasi cu competențele generale cuprinse în programa de biologie pentru clasa a VI-a.

Apar unele deosebiri în ceea ce priveste competențele specifice, asociate unor niveluri taxonomice diferite, unor conținuturi specifice disciplinei de studiu, ceea ce presupune proiectarea, pentru elevii clasei a VII-a, a unor activităti didactice care să permită atingerea, de către elevi, pe parcursul anului de studiu, a acelor competențe corespunzătoare nivelurilor taxonomice respective.


Alte informații

Rezolvarea testului, a fisei de evaluare atinge competentele specifice concepute la proiectarea didactica a Unității de învățare.


Bordea Gina, profesor de Biologie

Liceul Simion Mehedinti, România, Vidra, Vrancea

Trimis la 26.05.2020 - 19:46


Materiale similare

Bolile sistemului respirator

Biologie
BIOLOGIE, VII MEDIU PREDARE

Exista trei tipuri principale de boli pulmonare:

1. Boli ale cailor respiratorii
2. Boli care afecteaza tesutul pulmonar
3. Boli ale circulatiei pulmonare

Deseori, aceste boli pot afecta si functia cardiaca. Majoritatea bolilor pulmonare implica de fapt o combinatie a acestori tipuri de afectiuni.

Biologie - învățăm sistemele corpului uman

Biologie
BIOLOGIE, VII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Proiectul reprezintă o pagina web despre sistemele corpului uman, în care elevii pot acumula cunoștințe noi datorita informațiilor scurte dar concrete si ale imaginilor și explicatiilor. Iar cand sunt pregatiti pot parcurge un test grila.