Fundația Orange

Formatarea avansată a documentelor create în Word

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru dobândirea unor noi cunoștințe despre formatarea unui document Word.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Sorinela Manuela Brumă, profesor Digitaliada, revizuit de Radu Tăbîrcă, inspector școlar Informatică.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii de clasa a VII-a vor învăța cum trebuie să formateze un document Word pentru a avea un aspect profesionist, prin inserarea și formatarea numărului de pagină, a antetului, subsolului și a link-urilor.


Alte informații

Clasa a VII-a - Elevii vor învăța cum trebuie să formateze un document Word pentru a avea un aspect profesionist, utilizând aplicația Microsoft Word.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 15:19


Materiale similare

Stop spam! / Opriți spam-ul!

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII, VIII

Acest proiect de lecție se adresează profesorilor care predau limba engleză sau cursuri opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (limba engleza) și Tehnologii (TIC).

Secure Passwords / Parole sigure

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Acest proiect didactic se adresează profesorilor care predau limba engleză sau opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (Limba engleză) și Tehnologii (TIC).