Fundația Orange

Founding Fathers of the European Union/Fondatorii Uniunii Europene

Concurs

Sam

Trimis la 25.04.2017

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, LIMBI MODERNE, ALTĂ DISCIPLINĂ, VI, VII, VIII AVANSAT PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse digitale de predare-invatare-evaluare (cu scor si feedback rapid) abordeaza tema fondatorilor Uniunii Europene, venind astfel in sprijinul profesorilor care predau limba engleza, educatie civica sau cursuri optionale axate pe teme europene.
Prin utilizarea lor elevii dobandesc/isi imbunatatesc cunostintele despre Uniunea Europeana, precum si competentele lingvistice si digitale.Aplicații


Documente


Multimedia

https://www.dropbox.com/s/6kpbn62wthap25g/eu_fathers.rar?dl=0

Testele sunt alcatuite din diferite tipuri de exercitii interactive, cu scor si feedback rapid, ca de exemplu, rebus, drag and drop si ordonare de cuvinte.
Aceste resurse digitale au avantajul de a fi centrate pe nevoile si interesele copiilor, acestia avand posibilitatea de a lucra in ritm propriu, fara a mai fi expusi stresului generat de evaluarea traditionala.
Toate resursele didactice create pot fi utilizate cu succes pentru studiul in clasa/in activitati extra-scolare sau acasa, pentru studiul individual, facilitandu-le elevilor dobandirea/imbunatatirea cunostintelor despre fondatorii Uniunii Europene, precum si a competentelor lingvistice si digitale.


Sam, profesor de Limbi moderne, Altă disciplină

Bucuresti, București

Trimis la 25.04.2017 - 22:20


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Review of Tenses - Present and Past / Recapitularea timpurilor prezent si trecut (clasa a VI-a)

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest modul digital constă într-o serie de teste alcătuite din diverse tipuri de exerciții interactive, de tipul întrebări cu mai multe variante de răspunsuri, texte lacunare, exerciții de tip drag-and-drop, rebusuri etc. axate pe recapitularea timpurilor prezent și trecut, prevăzute în programă.