Fundația Orange

Founding Fathers of the European Union/Fondatorii Uniunii Europene

Concurs

Sam

Trimis la 25.04.2017

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, LIMBI MODERNE, ALTĂ DISCIPLINĂ, VI, VII, VIII AVANSAT PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse digitale de predare-invatare-evaluare (cu scor si feedback rapid) abordeaza tema fondatorilor Uniunii Europene, venind astfel in sprijinul profesorilor care predau limba engleza, educatie civica sau cursuri optionale axate pe teme europene.
Prin utilizarea lor elevii dobandesc/isi imbunatatesc cunostintele despre Uniunea Europeana, precum si competentele lingvistice si digitale.Aplicații


Documente


Multimedia

https://www.dropbox.com/s/6kpbn62wthap25g/eu_fathers.rar?dl=0

Testele sunt alcatuite din diferite tipuri de exercitii interactive, cu scor si feedback rapid, ca de exemplu, rebus, drag and drop si ordonare de cuvinte.
Aceste resurse digitale au avantajul de a fi centrate pe nevoile si interesele copiilor, acestia avand posibilitatea de a lucra in ritm propriu, fara a mai fi expusi stresului generat de evaluarea traditionala.
Toate resursele didactice create pot fi utilizate cu succes pentru studiul in clasa/in activitati extra-scolare sau acasa, pentru studiul individual, facilitandu-le elevilor dobandirea/imbunatatirea cunostintelor despre fondatorii Uniunii Europene, precum si a competentelor lingvistice si digitale.


Sam, profesor de Limbi moderne, Altă disciplină

Bucuresti, București

Trimis la 25.04.2017 - 22:20


Materiale similare

GetVealth - Tehnici nerezonabil de eficiente în creșterea productivității

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII

GetVealth este un program de wellness care ajută oamenii sa fie mai productivi. Noi promovam obiceiuri sănătoase ce vor fi folositoare toată viata. Programul este făcut cu ajutorul unor specialiști in psihoterapie si neurologie. Considerăm că elevii vor avea rezultate mai bune cu programul nostru.

"Flacăra motivației" - dezvoltare personală

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VI, VII, VIII

Site-ul aprinde flăcăra motivației și dorința de autodepășire în sufletele elevilor, captează interesul adolescenților către educație și instruire prin articole motivaționale, interviuri cu tineri de succes, teste, materiale referitoare la dezvoltare personală - toate materialele sunt originale!