Fundația Orange

Founding Fathers of the European Union/Fondatorii Uniunii Europene Concurs

Sam

Trimis la 25.04.2017

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ, LIMBI STRĂINE, ALTĂ DISCIPLINĂ, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse digitale de predare-invatare-evaluare (cu scor si feedback rapid) abordeaza tema fondatorilor Uniunii Europene, venind astfel in sprijinul profesorilor care predau limba engleza, educatie civica sau cursuri optionale axate pe teme europene.
Prin utilizarea lor elevii dobandesc/isi imbunatatesc cunostintele despre Uniunea Europeana, precum si competentele lingvistice si digitale.Aplicații


Documente


Galerie video

https://www.dropbox.com/s/6kpbn62wthap25g/eu_fathers.rar?dl=0

Testele sunt alcatuite din diferite tipuri de exercitii interactive, cu scor si feedback rapid, ca de exemplu, rebus, drag and drop si ordonare de cuvinte.
Aceste resurse digitale au avantajul de a fi centrate pe nevoile si interesele copiilor, acestia avand posibilitatea de a lucra in ritm propriu, fara a mai fi expusi stresului generat de evaluarea traditionala.
Toate resursele didactice create pot fi utilizate cu succes pentru studiul in clasa/in activitati extra-scolare sau acasa, pentru studiul individual, facilitandu-le elevilor dobandirea/imbunatatirea cunostintelor despre fondatorii Uniunii Europene, precum si a competentelor lingvistice si digitale.


Sam, profesor de Limbi străine, Altă disciplină

Bucuresti, București

Trimis la 25.04.2017 - 22:20


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.