Fundația Orange

Founding Fathers of the European Union/Fondatorii Uniunii Europene

Concurs

Sam

Trimis la 25.04.2017

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, LIMBI MODERNE, ALTĂ DISCIPLINĂ, VI, VII, VIII AVANSAT PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse digitale de predare-invatare-evaluare (cu scor si feedback rapid) abordeaza tema fondatorilor Uniunii Europene, venind astfel in sprijinul profesorilor care predau limba engleza, educatie civica sau cursuri optionale axate pe teme europene.
Prin utilizarea lor elevii dobandesc/isi imbunatatesc cunostintele despre Uniunea Europeana, precum si competentele lingvistice si digitale.Aplicații


Documente


Multimedia

https://www.dropbox.com/s/6kpbn62wthap25g/eu_fathers.rar?dl=0

Testele sunt alcatuite din diferite tipuri de exercitii interactive, cu scor si feedback rapid, ca de exemplu, rebus, drag and drop si ordonare de cuvinte.
Aceste resurse digitale au avantajul de a fi centrate pe nevoile si interesele copiilor, acestia avand posibilitatea de a lucra in ritm propriu, fara a mai fi expusi stresului generat de evaluarea traditionala.
Toate resursele didactice create pot fi utilizate cu succes pentru studiul in clasa/in activitati extra-scolare sau acasa, pentru studiul individual, facilitandu-le elevilor dobandirea/imbunatatirea cunostintelor despre fondatorii Uniunii Europene, precum si a competentelor lingvistice si digitale.


Sam, profesor de Limbi moderne, Altă disciplină

Bucuresti, București

Trimis la 25.04.2017 - 22:20


Materiale similare

My English e-Book

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

„My English e-Book” este un concept site/canal Youtube inter-conectate, care prezintă lecții explicative pentru gramatica limbii engleze, atât video cât și scris. Aceste materiale sunt destinate începătorilor, sunt în limba română și sunt prezentate în varianta cea mai simplă.

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.