Fundația Orange

Francophonie en pandémie

Concurs

Ileana Enăștescu

Trimis la 31.01.2022

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

20 Martie - Ziua Internațională a Francofoniei. Utilizând aplicația ADOBE SPARK, am realizat înregistrarea video atașată care reprezintă rezultatul activităților desfășurate cu elevii atât în clase, cât și în mediul online, în cadrul proiectului educațional "Francophonie en pandémie".Conținut video


Documente


20 Martie - Ziua Internațională a Francofoniei
Promovarea competențelor elevilor de utilizare a limbii franceze în diverse contexte cultural - artistice

Prin intermediul aplicației Adobe Spark, am realizat înregistrarea video atașată care reprezintă rezultatul activităților desfășurate cu elevii nivelului gimnazial, dar și primar, atât în clase, cât și în mediul online, în cadrul proiectului educațional "Francophonie en pandémie", sărbătorind Ziua Internațională a Francofoniei.

Link: https://www.facebook.com/1498219723726480/videos/789219488665731


Ileana Enăștescu, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială Săcălaz, Timișoara, Timiș

Trimis la 31.01.2022 - 20:49


Materiale similare

Animations

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VII

Crearea de conținut autentic, relevant pentru elevi se poate realiza foarte ușor prin folosirea aplicațiilor de genul Chatterpix sau Woki. Elevii utilizează imagini și text în contextul adecvat pentru a crea prezentări, descrieri, scurte monologuri sau interviuri. Este motivant și distractiv!

Verbele cu prepoziții bicazuale în limba germană (animație)

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII

Această animație ajută elevii care învață limba germană să înțeleagă mai bine utilizarea verbelor cu prepoziții bicazuale (care cer folosirea dativului sau acuzativului): liegen, legen, stehen, stellen, sitzen, setzen, stecken și hängen.